Vil du styre vores sprøjtebil og have en hverdag på farten?

Odense

-- Ansøgningsfrist: 27-03-2024 - Odense

Vil du styre vores sprøjtebil og have en hverdag på farten?


Bliv en del af NCC og få en varieret hverdag på landevejen, hvor du

  • Arbejder med et stærkt team, som sikrer god overfladebehandling af veje, stier, pladser m.m.
  • Lærer alt det, du skal kunne om vores maskiner.
  • Arbejder mandag-torsdag.

Velkommen til team OB
Hos NCC bliver du en del af et lille team, der arbejder med overfladebehandling (OB). Vi er i alt 5 tætte kolleger, herunder en formand, som arbejder mandag til torsdag fra april til oktober, rundt i hele landet.
Vi starter vores uge mandag morgen, hvor vi enten selv kører hjemmefra eller mødes et sted i nærheden af Odense og følges derhen, hvor dagens første projekt er. I løbet af ugen kører vi rundt til projekterne indtil torsdag eftermiddag, hvor vi vender snuden hjemad igen. Vi har en sovevogn med, hvor man har sit eget rum at sove i.

Du styrer vores sprøjtebil
Din opgave på holdet bliver at styre vores sprøjtebil – den såkaldte bitumen-udlægger, som er det noget af det første, der skal i spil, når vi er ude på en opgave. Derefter sørger en anden fra holdet for f.eks. granitskærver eller anden stenbelægning, men vi hjælper selvfølgelig hinanden hele vejen.

Generelt kommer du til at:

  • Starte med 14 dages grundig oplæring i bitumen-udlæggeren sammen med formanden.
  • Arbejde på alt fra projekter på 1 kvm og op til store arkitektprojekter på 15.000 kvm.
  • Overnatte i sovevogn, hvor du får dit eget rum at sove i.
  • Være timelønnet og få skattefri diæter oveni.

Udvikling og sparring gennem et kompetent bagland
Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Godt med initiativ og C/E-kørekort
Da du er den første på banen, er det vigtigt, at du er initiativrig, så vi altid kommer godt fra start på en ny opgave. Du trives du med at være en del af et stærkt hold, som i sagens natur er virkelig meget sammen.

Derudover håber vi, at du:

  • Har lastbilkørekort med et hængerkort (C/E kørekort).
  • Måske har taget kurserne i ”Farligt gods” og ”Vejen som arbejdsplads”, men hvis ikke, så kan du nå at tage det gennem os inden.
  • Har en smule forståelse eller interesse for maskiner og mekanik.

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk.

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense
  • Onsdag den 27. marts 2024