Intern tekniker med kendskab til gaskedelproducenter i Danmark

Viby J

Er du uddannet VVS’er og har du erfaring med gaskedler? Motiveres du af identificere og løse tekniske problemer? Kunne du tænke dig at bruge din uddannelse og erfaring i et job, hvor du sidder på kontor og screener tekniske problemer, inden de evt. overgår til en tekniker i marken? Så er du måske den interne tekniker vi er på udkig efter.

OK Energiteknik A/S er en af Danmarks førende forretninger indenfor salg, installation og service af gaskedler, oliefyr og varmepumper på erhvervs- og privatmarkedet. I vores planlægningsteam i Tåstrup planlægger vi vedligeholdelse og reparation af varmepumper og gas- og oliefyr for både private husstande og virksomheder i hele Danmark. Teamet består af 6 planlæggere og en intern tekniker med speciale indenfor varmepumper og vi søger nu endnu en intern tekniker, som skal være teamets specialist indenfor gaskedler.

Som intern tekniker er du den første ekspert, som kunderne møder, når de oplever udfordringer med deres gaskedel. Du identificerer problemet og guider kunderne over telefonen, så de selv kan være med til at løse den tekniske udfordring. Vurderer du, at problemet kræver besøg af en af vores serviceteknikere, går dine kollegaer i gang med at planlægge et besøg. På den måde agerer du en slags gate-keeper for vores teknikere.

Dine vigtigste opgaver

  • Afdækning af behovet for et besøg af en servicetekniker og behovet for de nødvendige reservedele
  • Faglig sparring med vores serviceteknikere, så de har en ekspert de kan række ud til
  • Tæt samarbejde med vores faglige kompetencecenter, som ligger i Århus

Din baggrund

  • Du er uddannet indenfor VVS og har et A-certifikat
  • Du har hands-on erfaring med at reparere gaskedler
  • Det vil være en fordel, hvis du desuden har kørt service på gaskedler
  • Du har kendskab til de førende gaskedelproducenter i Danmark

Som person er du positiv, tålmodig og struktureret. Du kan lide at kommunikere over telefonen og du har en evne og tålmodighed til at formidle tekniske detaljer på en imødekommende, klar og forståelig måde. Du motiveres af at være en del af et velfungerende team, som du bidrager til med dit gode humør og engagement.

Dine muligheder

Vi tilbyder dig et afvekslende fuldtidsjob, hvor to dage ikke er ens, på vores kontor i Tåstrup med lyse lokaler, dejlig frokostordning og nogle skønne kollegaer. Vi laver i fællesskab en plan for din arbejdstid, som skal ligge mellem kl. 7.30-16. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte servicechef for gas, Frank Laursen på 2035 0804. Dit CV og ansøgning bedes du sende via nedenstående link hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viby J