Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller anden relevant fagperson søges til Pædagogisk Psykiatrisk Vejlednings...

Greve Kommune, Elev - Greve

Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).

PPV er en enhed i Greve Kommune som arbejder med støtte til kommunens voksne borgere med kognitive/-og eller psykiske udfordringer samt sociale begrænsninger.

Som kollega i PPV bliver du en del af et team, der:

- Arbejder selvstændigt

- Tager over for hinanden ved behov

- Sparre med kolleger og samarbejdspartnere

PPV løser mange forskelligartede opgaver, og vi har tilbud, der dækker døgnet rundt alle årets dage. Den ledige stilling er som udekørende medarbejder.

Som udekørende medarbejder løses opgaver i tidsrummet fra klokken 08.00-20.00 fra mandag til fredag, og selvtilrettelægges ift. når behovet er der hos borgeren.

Vi støtter borgeren på baggrund af en VUM udredning, hvor der er opstillet mål for de opgaver, som skal løses i samarbejde med borgeren. Støtten til borgeren kan foregå i grupper og individuelt. Vi arbejder på at støtten som udgangspunkt altid foregår i grupper, når dette er muligt. Støtten kan f.eks. omhandle hjælp til at håndtere økonomi, transporttræning, gennemgang af post, ADL og styrkelse af socialt netværk. I PPV arbejder vi på at blive den bedste version af os selv.

Vi forventer derfor, at du:

- Har en faglig tilgang i opgaveløsningen

- Er fleksibel i opgaveløsningen og har en bred spændvidde

- Er rummelig overfor forskellighed

- Har en positiv tilgang til andre mennesker, som smitter af på dine omgivelser

- Har gode samarbejdskompetencer

Vi kan tilbyde dig et meningsfyldt og alsidigt arbejde på en arbejdsplads der kan være runde i en firkant. Hos os er der sjældent 2 dage der er ens, og forandringer er en del af vores DNA. Vi har engagerede og dygtige kollegaer i et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer. Greve Kommunes vision ”Naturligvis Greve – gennem helhedssyn og fællesskaber” understreger vores fokus på at skabe helheder og indgå i fællesskaber. Lige nu er vi ca. 2580 ansatte, som skaber rammerne for at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og fagområde. Der skal kunne fremvises straffeattest ved ansættelse. Ansættelse er 37 timer ugentligt. Ansøgningsfristen er søndag d. 16. juni 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag d. 20. juni 2024. 

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Maria Skov på tlf. 40 71 68 64 for at høre mere om stillingen og arbejdspladsen. Du kan også læse mere om PPV på hjemmesiden: www.greve.dk/ppv



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Greve