Vikarstilling: Pædagog (vikar) i Herning

Vikar - Herning

Vores dygtige pædagog går snarligt på barsel. Vi ønsker at en barselsvikar bliver sat godt ind i tingene, derfor ønsker vi opstart pr. 1 juli 2024, således der bliver et overlap mellem vores pædagog, der går på barsel og barselsvikaren, hvilket muliggør en oplæringsperiode.

Derfor er der også en kort ansøgningsfrist. Stillingen er på 30 timer ugentligt til vores special SFO. Vi har 23 skønne børn i Bibo og der er 4 andre voksne i teamet. Der arbejdes tæt sammen om forberedelsen, beskrivelser, aktiviteter og børnenes udvikling.

Det forventes, at barselsvikariatet løber til sommerferien 2025.

Hvem er vi?


Lundgårdskolens specialafdeling har 23 pragtfulde elever fra 0. – 10. årgang. Specialafdelingen er med til at skabe et trygt, godt og meningsfuldt lærings- og udviklingsmiljø for børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, det vil sige børn med cerebral parese (CP) og senhjerneskader mm.

Flere elever anvender alternativt suppleret kommunikation (ASK), bl.a. talemaskine/IPad som kommunikationshjælpemiddel, og dette er en naturlig del af undervisningen og dagligdagen på skolen.

Vores dejlige skole er placeret 5 km nordvest for Herning centrum. Udover specialafdelingen har vi 575 pragtfulde elever fordelt på 0.-9. årgang med 1-2 spor i grundskolen og 3-4 spor i overbygningen. Der er 75 positive og engagerede medarbejdere.

Som vores nye kollega forventer vi, at du


  • har erfaring med og/eller brænder for arbejdet med specialbørn
  • har mod på at hjælpe vores elever med personlige behov som bleskift, sonde, hjælp til spisning, hjælp med medicin etc.
  • ser det enkelte barn og møder dem empatisk og interesseret
  • er positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • er i stand til at modtage og give feedback
  • har et godt overblik, ordenssans og gode samarbejdsevner
  • deltager i dagligdagens pædagogiske indsatser og praktiske opgaver
  • vægter et udviklende og inddragende forældresamarbejde
  • er smilende og har et godt humør

Som arbejdsplads kan vi tilbyde


  • engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde
  • pædagogiske og praktiske udfordringer med børn som har CP, er senhjerneskadet eller bruger ASK
  • et indbydende og åbent miljø, der vægter det positive samarbejde

Dine primære opgaver vil være i SFO-tiden. Her skal du sammen med de øvrige pædagoger tage ansvar for, at der bliver skabt en eftermiddag med gode aktiviteter for vores specialbørn, så de får en god afslutning på dagen.

Du vil også have opgaver i skoledelen. Her vil du vil i samarbejde med læreren være med til at skabe en god og tryg skoledag for børnene.

Arbejdstiden er placeret i tidsrummet mellem kl. 6.30 og kl. 16.45 (fredag kl. 15.45).

Ansættelsesprocedure


Ring gerne til pædagogisk leder for SFO’en, Kristoffer Egebjerg Georgsen, på telefon 22 43 55 92, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du skal søge stillingen og medsende relevante udtalelser og bilag elektronisk via linket på Herning Kommunes hjemmeside senest den 30. maj 2024 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afvikles d. 31. maj 2024

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herning