Børnehaven Solstrejf søger en pædagog til et barselvikariat på 30-32 timer om ugen, med tiltrædelse 15. august 2024.

Nørresundby

Du vil blive en del af et hus, der er kendetegnet ved at være trygt og rart for både børn, forældre og personale - den atmosfære skaber vi sammen, ved at have en positiv tilgang i samspil med hinanden. Vi sætter det enkelte barn i centrum og lytter til barnets stemme i alt hvad børnehavelivet nu kan byde på. I børnehaven Solstrejf spiller naturen en vigtig rolle og er et læringsrum vi blandt andet vægter meget højt. Vi har erhvervet os det grønne spirer flag og har i institutionen et dyrehold bestående af undulat, høns, kanin og congosnegle. Vores læringsmiljø er præget af, at vi går på opdagelse og er nysgerrige sammen med børnene både hjemme i børnehaven og på ture i nærområdet. Vi følger gerne et initiativ f.eks. når der findes en skolopender, læser vi om den – hvad er det vi har fundet? Hvor bor det? Hvad lever det af? - vi kigger på den, og finder mikroskopet frem for at nærstudere den. Nøgleordet her er at sammen – skaber vi trivsel, dannelse, udvikling og læring i samspil med børnene. Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele.
Solstrejf er normeret til 40 børn, som er delt ind i tre grupper med tilhørende fast personale. Vi tænker grupperne som tryg base for børnene, hvori vi bl.a. arbejder med relationer børnene imellem, positive fællesskaber og søger derudover, at støtte børnene inden for nærmeste udviklingszone og aktuelle behov. Vi arbejder henholdsvis med planlagte aktiviteter og tilbyder rum for fri leg og spontanitet.
Vi har en engageret forældregruppe, med stor interesse i børnehavens hverdag og børneliv, hvori vi har et tæt og konstruktivt samarbejde, omkring deres barn.

I dagtilbud Nørresundby arbejder vi alle 15 institutioner sammen om bl.a. at være et grønt dagtilbud, med fokus på bæredygtighed.

Vi leder efter en ny kollega:

  • Der tager ansvar for fagligheden i det pædagogiske arbejde.
  • Er fortrolig med forældresamarbejdet.
  • Har kendskab til NEST tilgangen eller er nysgerrig på at vide mere om dette.
  • Som er åben og nysgerrig i mødet med børnene, og er optaget af børnenes udvikling, trivsel, læring og dannelse.
  • Formår at inddrage natur og udeliv i det pædagogiske arbejde med børnene, hele året rundt.
  • Som kan sætte relevante lege og aktiviteter i gang.

Børnene i Solstrejf ønsker en pædagog:

  • Der er god til at give plaster på.
  • Der hepper på mig når jeg cykler på to hjul.
  • Der vil med os på bakken og lege.
  • Der er god til at danse.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • En arbejdsplads, hvor vi tager ansvar for fagligheden og den pædagogiske retning, med et stort fokus på kerneopgaven.
  • En personalegruppe hvor alle er konstruktive i samarbejdet på tværs af huset.
  • Kollegaer der arbejder med NEST og den anerkendende tilgang.
  • Positive kollegaer, der er glade for deres arbejde.
  • En børnehave med Grønne Spirer Flaget.

Brænder du for at arbejde i netop vores børnehave, så send os en ansøgning hvor du bl.a. skriver om dine faglige prioriteringer, hvad du er særlig god til og hvad du kan bidrage med i vores arbejde omkring børnene her i Solstrejf.

Skulle du have yderlige spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Trine Albert på telefon 99825930.

Arbejdsstedets adresse:
Børnehaven Solstrejf
Lindholmvej 45
9400 Nørresundby

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende regler mellem KL og BUPL.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 24/6 – 2024 mellem kl. 10-12.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylder den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nørresundby
  • Søndag den 02. juni 2024