[xxxxx] vokser og mangler dygtige pædagoger

Slagelse

Vi er ikke fuldtallige endnu, men vi vokser og mangler dygtige kollegaer til vores nye dagtilbud. Her får du en helt unik mulighed for at blive en del af noget nyt og spændende.

Du får muligheden for at blive en del af en nybygget bæredygtig daginstitution i Slagelse Kommune med byens bedste beliggenhed! På sigt kan vi vokse og kunne huse op til 180 børn.

Stillingerne er til besættelse pr 1. august 2024. Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer, men andet kan aftales efter ønske - dog skal du kunne varetage åbne- og lukkevagter i tidsrummet 6.30. – 17.00, fredag indtil klokken 16.00.

Vi søger pædagoger til både vuggestue og børnehave, og vi søger dig, som er nysgerrig, initiativrig og har lyst til at udvikle dig som pædagog. Vi har store ambitioner på børnenes vegne, og vi ønsker at arbejde sammen med dig, som også synes børnenes trivsel, udvikling og læring kommer i første række. Dig, som kan og vægter relations arbejdet højt, dig som tager ansvar for at børnene kan lege og lære i udviklende rammer i Skovsøbakken. Dig, som kan bringe kvalitet i spil i forhold til det gode børneliv. Og dig, som kan arbejde efter Slagelse Kommunes Børn og Unge politik, hvor ”Alle børn og unge har potentiale” og hvor ”Alle børn og unges mening er værdifuld”.

Derfor er der brug for dig, der har det positive menneskesyn, den anerkendende, nærværende og respektfulde tilgang til børn, forældre og kollegaer. Dig, der har den fornødne fleksibilitet og tage det hele med et smil. I Skovsøbakken står vi på et pædagogisk fundament med udgangspunkt i Marte Meo-tænkningen, så hvis du har kendskab til Marte Meo er det godt – hvis ikke, så klæder vi dig på, blot du har lysten til nye pædagogiske kompetencer.

Har du hjertet og motivationen med dig? Så er det nu, du skal sende os en ansøgning – for vi har brug for dig snarest! Erfaring er godt, men den rette personlighed og indstilling er endnu vigtigere.

Fortæl os gerne hvad det er, der gør lige netop dig til noget særligt, og hvad du mener at kunne bidrage med ind i fremtidens dagtilbud.

Vil du vide mere?
Er du blevet nysgerrig, så tjek Skovsøbakken ud.
Der er også mulighed for at kontakte Skovsøbakken for at høre nærmere vedrørende stillingen. Henvendelse kan rettes til
  • Virksomhedsleder Charlotte Buur på telefon 20 58 32 27.
  • Souschef Louise Sakariassen på telefon 21 31 61 37/20 58 32 27


Ansøgningsfrist
  • 2. juni 2024.
  • Vi afholder løbende samtaler – så skynd dig og søg og bliv en del af Skovsøbakken

#IFÆLLESSKABERVIFREMTIDEN
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Slagelse
  • Søndag den 02. juni 2024