Receptionistelev søges til Admiral Hotel

Elev - København

OM ARBEJDSPLADSEN


Historien bag Admiral Hotel går mange år tilbage, og både hotellet og medarbejderne bærer præg af en fantastisk atmosfære og en unik teamånd. Admiral Hotel er en spændende og ikke mindst kvalitetsbevidst virksomhed, der hele tiden stræber efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Hos os får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Vi stræber konstant efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Du vil møde en masse nye kollegaer, der alle vil være med til at give dig en god og lærerig elevtid.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Som elev på Admiral Hotel er du en af de første, vores gæster møder, når de ankommer, og den første de henvender sig til, hvis de har brug for hjælp eller bare har et spørgsmål. Det gør dig til en uvurderlig del af den suveræne serviceoplevelse, vi ønsker, vores gæster får. Du hjælper naturligvis også med ind\/ud-check af vores gæster. Du kan se frem til en travl, udfordrende og uforudsigelig arbejdsdag. Med 366 værelser og et godt navn i ind- og udland er der nemlig ofte mere end almindeligt fart over feltet i receptionen, hvor du leverer svar og service med et smil, der krydser kultur-, sprog- og tidsforskelle. Vores unikke, historiske bygning er de perfekte rammer for en enestående oplevelse for vores gæster – og det er dig og dine kolleger, der fuldender den.

Forventninger til eleven


Vi forventer at du er i gang med din receptionistuddannelse, og har gennemført grunduddannelsen. Som person er du udadvendt, smilende og brænder for at give vores gæster de bedste oplevelser. Hvis du kan sætte hak ved nedenstående, er vi måske et godt match: Du er en teamplayer og synes det er sjovt at arbejde for fælles mål Du kan lide at have travlt og arbejde i et hektisk men sjovt miljø Du behersker engelsk i både skrift og tale, da vi har mange forskellige nationaliteter overnattende

VI TILBYDER


Du bliver en del af Admiral Hotels Front Office team, hvor du får en grundig oplæring af dine kommende kolleger, der glæder sig til at hjælpe dig i gang – og til at se, hvad du kan. Du bliver en del af en spændende virksomhed i løbende udvikling, hvor din personlige indsats gør en forskel. Din vil få en spændende og afvekslende hverdag, som du selv er med til at præge. Du kommer til at møde en masse spændende gæster fra hele verden. Ydermere vil du kunne se frem til: Et dedikeret team med søde og engagerede kolleger En virksomhed, hvor vi vægter godt arbejdsmiljø og glade medarbejdere rigtig højt Et uddannelsessted med stor faglighed og kompetencer, du kan bruge resten af livet

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Andreas Westergaard, Front Office Manager
[email protected]
Tlf.: 42172704

Addresse


Admiral Hotel
Toldbodgade 24, 28, 1253 København K

Ansøgningsfrist:


21-05-2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København