Financial Controller

FINANCIAL CONTROLLER

Som vores nye Financial Controller bliver du ansvarlig for at skabe indsigt i alle vores aktiviteter relateret til vores investorfonde. Det centrale fokus er at levere indsigtsfuld økonomiske rapportering på fonds- og SPV-niveau til både interne og eksterne interessenter.

Stillingen er især noget for dig, hvis du:

  • Finder værdi i at bruge dit finansielle og økonomiske talent
  • Er forandringsparat og motiveres af at arbejde i en vækstvirksomhed
  • Ønsker en stor berøringsflade i organisationen

Velkommen til Obton Forvaltning

Hvis du ikke allerede kender os, så er vi en af de største danske forvaltere af alternative investeringsfonde. Vi har stor erfaring i at skabe nem adgang til afkast gennem investeringer i alternative produkter.

Hos Obton Group er vi mere end 300 kollegaer placeret på vores hovedkontor i Nicolinehus på Aarhus Ø og på vores lokale kontorer rundt omkring i verden. Vi har en fantastisk kultur med stærke værdier, som vi værner om.

Primære opgaver

Vi søger en kvalificeret kollega til vores controllerteam, hvor dine primære opgaver vil omhandle:

  • Deltage i løbende finansiel rapportering, herunder kvartalsrapportering på forvaltede fonde
  • Udarbejde relevante KPI-analyser og løbende likviditetsoverblik
  • Assistere med regnskabsmæssige og skattemæssige aspekter ved nytilkøbte projekter
  • Klargøring og udarbejdelse af årlige koncernregnskaber, herunder koordinering med revisor
  • Assistere med optimering af rapporteringsprocessen
  • Gennemgang af skattemæssige forhold på dansk og udenlandsk niveau

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine 5 kollegaer i teamet, men i lige så høj grad med resten af organisationen som du har stor berøringsflade med. Fælles for os er, at vi er meget ambitiøse og dedikerede, men det er også vigtigt for os at have det sjovt, mens vi arbejder hårdt.

Personlige kvalifikation

Som person er du imødekommende og god til at bevare overblikket, når tingene går stærkt, eller der opstår nye udfordringer. Med udgangspunkt i din teoretiske baggrund er du dygtig til at strukturere og håndtere komplekse problemstillinger og derved skabe overskuelighed i rapporteringen. Din naturlige detaljegrad, proaktivitet og flid, sætter dig i stand til at sikre, at opgaverne bliver fulgt til dørs.

Generelle forventninger til kompetencer og erfaring

  • Kandidatgrad i Regnskab, Finans, HD(R) eller lignende
  • +5 års erfaring fra revisorbranchen eller lignende
  • Erfaring med koncernregnskaber samt solid indsigt i regnskabs-, selskabs- og skatteregulering
  • Gode IT-kompetencer, herunder superbruger i Excel
  • Flydende i dansk og engelsk

Sæt dit eget præg på vores vækstrejse

Selvom vi blev grundlagt i 2009, er iværksætterånden stadig en del af vores DNA. Hos os er det afgørende at opretholde vores proaktive, ambitiøse og fleksible kultur, som har været med siden begyndelsen.

Som medarbejder hos Obton kan du sætte dit eget præg på vores rejse. Det skaber stort engagement og vilje til at lykkes rundt omkring i organisationen. Tempoet er højt, men vi arbejder hårdt for at nå vores mål, og når det lykkes, tager vi os også tid til at fejre det.

Vi investerer i vores medarbejdere og stræber hele tiden efter at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, vindermentalitet, handlekraft og ordentlighed.

Impacting future generations through solar energy. Together.

Læs mere om Obton på vores karriereside.

Vi gennemgår løbende ansøgerfeltet og indkalder til samtale, så hvis stillingen lyder interessant for dig, skal du ikke tøve med at uploade dit CV og sende en ansøgning.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte VP, Head of Product & Portfolio Finance, Martin Guldberg på [email protected] eller tlf.: +45 2548 0005.

Vi værdsætter mangfoldighed og opfordrer dig til at søge denne stilling uanset etnicitet, national oprindelse, race, alder, køn eller veteranstatus. Vi stræber efter en inkluderende arbejdsplads, der giver hver enkel medarbejder mulighed for at bringe deres autentiske jeg på arbejde uanset religion, kønsidentitet og udtryk, seksuel orientering eller funktionsnedsættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder