Rekrutteringsfirma

FINANCIAL CONTROLLER

Fredericia

- med reference til CFO

Muehlhan Wind Service A/S
Navervej 10
DK – 7000 Fredericia
[xxxxx]

VIRKSOMHEDEN

Muehlhan Wind Service A/S er et datterselskab af Muehlhan Holding GMBH i Hamborg. Selskabet, der blev etableret for over 100 år siden, har World Wide ca. 4.000 medarbejdere.

I 2022 underskrev selskabet og One Equity Partners, en privat ejet amerikansk kapitalfond, aftalen om at erhverve Muehlhan Holding GMBH´s kernedriftsaktiviteter. Herunder også Muehlhan Wind Service A/S.

One Equity Partners blev stiftet I 2001, som den interne private kapitalfond af Bank One. I 2005 overgik virksomhedens driftsaktiviteter til JPMorgan i forbindelse med fusionen mellem de to finansinstitutter. One Equity Partners var en del af JPMorgan ind til 2015, hvor One Equity Partners trådte ud og etablerede sit eget uafhængige selskab, som i dag fortsætter den succesrige investeringsstrategi fra JPMorgan på deres hovedkontor i New York.

Datterselskabet Muehlhan Wind Service A/S (MWS), er til stede i bl.a. Sverige, Norge, Frankrig, UK, Tyskland, Holland, Polen og Taiwan og flere lande kommer til. MWS er markedsførende operatør, entreprenør og leverandør af specialiserede og "bedst i klassen" vindmølleteknikere samt installations- og serviceløsninger, med HQ i Fredericia, tæt ved motorvejen.

Selskabet er økonomisk velfunderet og har i kraft af ovenstående, en stabil og kraftig voksende omsætning, samt en stor og stadig stigende international kundekreds.

Standarderne er de højeste i branchen, og Project Management-afdeling følger PRINCE-2-principper - for at sikre kvalitet og leverancer.

MWS er en løsningsorienteret og innovativ virksomhed, der har en målsætning om at blive involveret i forsknings- og udviklingsprojekter, implementere ny teknologi og ændre aktuelle forretningsmodeller - for at øge effektiviteten og levere mere værdi til kunderne.

Kundeporteføljen består af få men store kunder, hvorfor serviceniveauet, og rettidig levering af ydelserne og relationen til kunderne selvsagt er helt afgørende for den videre udvikling MWS.

Via Muehlhan Group er MWS i stand til at arbejde på verdensplan - med landespecifik viden og lokalforankring. Pt. er der ca. 1.200 ansatte (sæsonafhængigt).

Strategien er lagt for fremtiden, hvilket inkluderer kraftig vækst både på top- og bundlinje gennem organisk vækst og akkvisition.

For at sikre de rette ressourcer i Økonomiafdelingen i forbindelse med den vækst virksomheden er inden i og den, der forventes, leder vi nu efter en Business Controller til en nyoprettet stilling, med reference til CFO.

OPGAVEN

Sammen med dygtige kolleger i controllerteamet vil kandidaten med sin stærke faglige profil sikre et højt fagligt niveau inden for koncernens økonomifunktion, herunder fortsat sikre effektive arbejdsgange og processer i en ung virksomhed i kraftig vækst.

Efter en grundig introduktion i gruppens forretningsprocesser og virksomheden i øvrigt, får den nye Business Controller som væsentligste opgave at være delansvarlig for rapporteringen til Ejerne.

Den nye Controller vil komme til at arbejde tæt sammen med finans- & controllerteamet med pt. 12 ansatte og skal være i stand til at sparre på et højt niveau omkring virksomhedens drift og videreudvikling.

I hverdagen forventes den nye Business Controller desuden at kunne arbejde selvstændigt, og planlægger i store træk selv sin arbejdsdag ud fra gældende deadlines.

Med den ønskede vækst, som gruppen har sat sig for at nå både omsætnings- og resultatmæssigt inden for de næste par år, samt de store krav, der stilles til en virksomhed af denne størrelse med hensyn til økonomisk styring og rapportering, vil opgaverne blandt andet være:

  • Monthly reporting BU’s
  • Monthly Flash
  • Business support
  • Budget vs. Realised figures
  • Forecast
  • Ad hoc
  • Bonus liabilities
  • Accruals
  • Meetings with the project team
  • Working Capital - WIP / Debtors

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat kommer fra en tilsvarende stilling fra en international orienteret entreprise- og/eller projektvirksomhed, og leder efter en mulighed for at få mere ansvar og andre udfordringer end den nuværende.

Virksomheden er i en meget kraftig udvikling, hvorfor det er en nødvendighed, at man skal være klar på forandringer og udvise agilitet.

Som person kræves der faglig dygtighed, udadvendthed, systematisk, pligtopfyldende og samvittighedsfuld, ligesom du skal være robust og udstråler troværdighed og seriøsitet.

Da stillingen er meget selvstændigt, er initiativ og evnen til at motivere og holde sig selv i gang meget vigtigt.

Der ligges vægt på at have overblikket og en meget serviceorienteret indstilling til både arbejdsopgaver og kolleger.

Man skal kunne forfølge både kort- og langsigtede mål og være forhand­lings­­vant.

UDDANNELSE

En relevant videregående uddannelse som CM, HD, HA og gerne oprindelig uddannet revisor.

IT

Superbruger i MS-Office pakken og gerne kendskab til Navision (Business Central).

SPROG

Dansk og engelsk, i skrift og tale - Tysk gerne på samtale niveau.

BOPÆL

Max. en times kørsel fra Fredericia.

REJSEDAGE

Ca. 5 - 10 rejsedage pr. år.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder kandidaten ansættelse i en spændende virksomhed der har været og er i kraftig vækst, hvor der er masser af udviklingsmuligheder både lokalt og internationalt – herunder løbende relevant efteruddannelser.

Værdigrundlaget er i orden. Der drages omsorg for hinanden i en travl hverdag, ligesom der tilbydes et godt socialt arbejdsmiljø med en del af arrangementer, julefrokost, firmafester, kantineordning, kort vej til beslutningerne og ikke mindst en uformel omgangstone.

TILTRÆDELSE

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Fredericia