Deltids økonomimedarbejder til bogholderiet hos DIIS

København Ø

Deltids økonomimedarbejder søges til bogholderiet på DIIS

Er du imødekommende, struktureret og serviceminded? Og er du god til alt fra momsafregning til daglig bogføring og betalinger? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som økonomimedarbejder i bogholderiet på Dansk Institut for International Studier (DIIS).

Jobbet
DIIS er en internationalt anerkendt forskningsinstitution med fokus på internationale forhold. Vi tilbyder en afvekslende bogholderistilling på en spændende arbejdsplads i et dynamisk, internationalt miljø. Stillingen er tilknyttet Økonomiteamet. Du vil sammen med teamets to andre bogholdere

varetage bogholderifunktionen (kreditor og debitor) for hele organisationen.

Arbejdsopgaverne forventes bl.a. at bestå af:

  • Kreditor – fakturabehandling, godkendelse af købsfakturaer og kreditoroprettelse
  • Debitor – vedligeholdelse af debitorkartotek, indbetalingsopkrævning og rykkerhåndtering
  • Brugeradministration i RejsUd og IndFak, inkl. kontrol af rejse- og udgiftsafregninger samt fordeling af fakturaer
  • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil
Da opgaverne sker i tæt samarbejde med kollegerne i Økonomienheden og de øvrige medarbejdere på DIIS, skal du være serviceminded og konstruktiv i din tilgang til opgaverne, ligesom du skal kunne udføre dialogbaseret opfølgning og kontrol.

Vi forventer, at du har generel regnskabsforståelse og indgående erfaring med RejsUd, IndFak, og Navision (Stat).

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har erfaring med økonomiadministration fra en statslig institution
  • har en erhvervsuddannelse med specialisering i økonomi e.l.
  • har dokumenteret erfaring fra lignende funktioner
  • taler og skriver dansk
  • har et godt forretningsengelsk, også skriftligt

Som person er du struktureret, detaljeorienteret og sikrer overholdelse af deadlines. Derudover er du imødekommende og samarbejdsorienteret, tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og kan lide at arbejde sammen med mennesker med forskellige baggrunde. Du bidrager således proaktivt og positivt til teamets fælles arbejdsopgaver.

Økonomienheden lægger vægt på, at vores kollegaer og øvrige samarbejdspartnere bliver mødt med en positiv, hjælpsom og professionel indstilling. Vi drager omsorg for hinanden, medvirker til den gode stemning og går ikke af vejen for et godt grin.

DIIS er en tosproget arbejdsplads med mange eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland. Du skal derfor kunne begå dig på både dansk og engelsk mundtlig og skriftlig i arbejdssammenhæng.

DIIS som arbejdsplads
Vi tilbyder en attraktiv og inkluderende arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan udvikle deres faglige og personlige kompetencer. For os er videndeling, dialog og feedback essentielt for at skabe en dynamisk arbejdsplads – og for at vores medarbejdere kan udvikle sig fagligt såvel som personligt. Du forventes at deltage proaktivt i instituttets fælles indsatser. Vi prioriterer en høj grad af tilstedeværelse, men ønsker samtidig, at medarbejderne oplever en god balance mellem arbejde og privatliv. Derfor tilbyder vi fleksibel arbejdstid og mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage. Vi holder til lige over for Nordhavn station.

DIIS er en mangfoldig arbejdsplads, og vi ser hverken på alder, køn, seksuel orientering, politisk overbevisning, handicap, religion eller etnisk baggrund, når vi ansætter. Det vigtigste for os er, at du har de rigtige kompetencer og er en god kollega. Vi er en arbejdsplads, hvor der også er plads til sociale aktiviteter, så vi kan skabe et godt fællesskab. Vi er opmærksomme på de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter, og vi søger til stadighed at blive en mere bæredygtig arbejdsplads, både i det daglige og i forhold til, hvordan vi gennemfører vores rejseaktiviteter. Vi er en arbejdsplads, hvor der også er plads til sociale aktiviteter, så vi kan skabe et godt fællesskab. Vi er opmærksomme på de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter, og vi søger til stadighed at blive en mere bæredygtig arbejdsplads, både i det daglige og i forhold til, hvordan vi gennemfører vores rejseaktiviteter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt. Der er tale om en fast stilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 25 timer om ugen.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) HK STAT.

Ansøgning
Deadline for ansøgningen er den 21. januar 2024. Stillingerne kan kun søges gennem vores e-rekrutteringssystem. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

For at din ansøgning kan tages i betragtning, skal følgende dokumenter uploades i systemet inden deadline:

  1. Ansøgning
  2. CV
  3. Relevante eksamensbeviser

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til økonomichef Nuriye Öz på tlf. 91 32 54 28 eller [email protected].

Spørgsmål om ansøgningsprocessen, løn samt øvrige ansættelsesvilkår kan rettes til [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 21. januar 2024