Financial controller

København S

HOFOR leverer dagligt forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegn. Vores kerneområder er: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, kraftvarme, fjernkøling samt bygas og sol- og vindenergi. Det kræver en sikker faglig hånd at holde styr på økonomien i vores komplekse koncernstruktur med 30 selskaber.

Compliance og kvalitetssikring af data
Som Financial controller får du ansvaret for dine egne selskaber i koncernen herunder vores otte vandselskaber. Koncernens selskaber spænder bredt fra regnskabsklasse B til "store" C og med en samlet koncernomsætning på ca. 7 mia. kr. Din succes i rollen afspejler sig i de enkelte selskabers årsrapporter.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

  • Kvalitetssikring af bogføring med fokus på balanceposter
  • Udarbejdelse og godkendelse af afstemninger
  • Sikre opdatering af forretningsgangsbeskrivelser og foretage tests heraf
  • Udarbejdelse af årsregnskaber og evt. koncernregnskaber iht. årsregnskabsloven
  • Løsning og sparring med kolleger om regnskabsmæssige forhold

Derudover vil der også være mulighed for at arbejde med skattemæssige forhold i form af selvangivelser og transfer pricing.

Nysgerrig profil med IT-flair
Du har en regnskabsmæssig baggrund og gerne nogle års erfaring fra et revisionsfirma eller en lignende stilling i en større virksomhed.

Du har blik for detaljer, er nysgerrig og vedholdende af natur. Du har en god procesforståelse og er en hjælpsom og imødekommende kollega med gode samarbejdsevner.

Derudover er du ajour med relevant lovgivning og holder dig løbende opdateret, så du kan komme med input ifm. lovændringer. Du har en god systemforståelse, og det vil være en stor fordel, hvis du er superbruger af Excel og har kendskab til Microsoft D365fO, Business Intelligence og Caseware, som vi anvender til udarbejdelse af årsregnskaber.

28 engagerede kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af regnskabsafdelingen, der består af 28 dygtige og engagerede kolleger, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores 3 andre financial controllere samt vores business controllere for relevante selskaber.

Der er mange spændende opgaver at gå ombord i og mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Regnskabsafdelingens opgaver spænder bredt lige fra håndtering af hele koncernens bogholderi, håndtering af løn for omkring 1.500 medarbejdere, supportering af økonomisystem til udarbejdelse af årsregnskaber, selvangivelser, transfer pricing dokumentation, regulatoriske regnskaber samt afregning af moms og afgifter.

Regnskabsafdelingen er forankret i HOFORs økonomifunktion med ca. 60 medarbejdere med stor faglighed kombineret med et godt fællesskab. Hverdagen i afdelingen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt og trygt at gå på arbejde. Du vil referere til koncernregnskabschefen.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel og work-life balance højt og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 5. juni 2024.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mette Juhl Ivarsen, koncernregnskabschef, på tlf. 2795 2184 eller på mail [email protected].

Vi afholder 1. samtale den 10. juni 2024 om formidaggen og eftermiddagen og 2. samtale den 20. og 21. juni om formiddagen.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København S
  • Onsdag den 05. juni 2024