Bogholder søges

Valby

Vi har brug for dig hvis du brænder for regnskaber, tilbud, fakturering og opfølgning, lønkørsler, oprettelser i kunders systemer, samarbejde med revisor, bankafstemninger og økonomi rapportering.

Vi er et mindre dansk software udviklingshus, der producerer og sælger teknisk niche software til Auto, Aero & E&P selskaber. Vores kunder er typisk store og globale virksomheder og vores største marked er USA.

Vi er fem ansatte i Danmark og en i USA. Vi har et hyggeligt kontor på Valby Langgade, tæt på offentlig transport, indkøb og Søndermarken.

Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig selv såvel professionelt som personligt. Vi har attraktive forhold med pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

Vi taler Engelsk med næsten alle vores kunder og derfor er det vigtigt at du er tryg ved at kommunikere på engelsk, for der vil være en del skriftlig og lidt mundtlig dialog med vores kunder.

Du er struktureret med udpræget ordenssans og god talforståelse. Vi vægter alle lige ud fra deres kvalifikationer og opfordrer dig til at søge uanset etnicitet eller andet. Du vil arbejde tæt sammen med vores direktør om regnskabet og vores 2 sælgere om kundebetalinger.

Vi bruger eConomics (Visma) til vores 2 primære regnskaber, det danske og amerikanske. Her skal der faktureres og opfølges på kundebetalinger, bankkonti skal afstemmes og udgifter og indtægter periodiseres og årsregnskabet skal afstemmes og afleveres til Revisor. Vi har et tredje mindre regnskab der køres i Dinero med ca. 50 årlige poster.

Lønkørsler: Vi bruger Danløn og har en medarbejder i USA hvor vi bruger ADP.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Valby
  • Fredag den 26. juli 2024