Mødestabil og social kollega søges til rengøringsopgaver og opvask på [xxxxx], Østerbro

København Ø

Vi søger en kollega, der har lyst til at indgå i et lille team, hvor vi dagligt tilbereder mad og hjælper de mere end 130 alumner (beboere) på Nordisk Kollegium. Dem, der bor på Nordisk Kollegium, er alle unge universitetsstuderende, og det er derfor en nødvendighed, at du kan lide at omgås unge mennesker.

Vi søger en medarbejder, som kan arbejde i hverdagene fra kl. 6:00-13:30 på nær onsdag, hvor arbejdstiden er 6:00-12:00. Der vil ikke være weekendarbejde, og i løbet af arbejdsdagen er der indlagt arbejdsgiverbetalt morgenmadspause kl. 10 og frokostpause kl. 13.

Nordisk Kollegium holder ferielukket fire uger i sommerferien (medio juli - medio august), mellem jul og nytår og i påsken (skærtorsdag – 2. påskedag).

Arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team med kompetente og ansvarsbevidste medarbejdere. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og bevare et overblik over opgaver samt være høflig og hjælpsom i din omgang med unge mennesker.

Arbejdet omfatter:

  • At stille morgenmadsbuffeten frem inden kl. 6:30
  • Løbende opfyldning
  • At sætte varer på plads
  • At tage opvasken efter morgenmadsbuffeten
  • Ugentlig rengøring af kollegiets fællesarealer

Nordisk Kollegiums fællesarealer indbefatter en stor spisesal, indgangsparti og pejsestue, fællestoiletter (4 styk), billardstue, bibliotek, gennemgangsgange samt to trapper der går til 5. sal. Slutteligt er der et kontor og et bestyrelseslokale samt et personaleomklædningsrum og to personale toiletter.

Kvalifikationer:
Du er ansvarsbevidst og kan lide at gøre rent. Det vigtigste er, at du er stabil og tager ansvar for dine opgaver. Du har lyst til at være en del af et lille team, hvor vi hygger omkring morgenmaden og frokosten.

Vi tilbyder:

På Nordisk Kollegium er der ansat 8 personer i den daglige drift. Det indbefatter alt fra bogholderi, viceværtsopgaver, rengøringsopgaver og køkkenpersonalet, der tilbereder maden på kollegiet. Arbejdsopgaverne for de ansatte er forskellige, men alle bidrager til, at Nordisk Kollegium er et unikt kollegium i København, hvilket vi værner meget om og holder i hævd.

Derudover arrangerer eforen én årlig personaleudflugt, hvor vi tager ud og spiser, og inden sommerferien og juleferien vil der blive arrangeret en lækker frokost i efor-boligen.

Det er en arbejdsplads, hvor der er meget frihed under ansvar. De ansatte referer til kollegiets efor (adm. Direktør), som bor på kollegiet.

Ansøgning:

Send din ansøgning til [email protected]

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte kollegiets efor, Jakob K.V. Laustsen på telefon: + 45 40 96 99 40.

For yderligere oplysninger se www.noko.dk

Arbejdssted:

Nordisk Kollegium

Strandboulevarden 30-32
2100 København Ø

Arbejdstid:

36 timer i gennemsnit pr. uge.

Arbejdstider: mandag-fredag mellem 6:00-13:30.

Løn:
Ifølge overenskomst.

Tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat senest den 7. februar 2024, og vi indkalder løbende til samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • København Ø
  • Mandag den 05. februar 2024