Vi søger en restaurantchef

Slagelse

Vi søger 1 restaurantchef til en af vores caféer. Vi har foskillige cafer under navnet Cafe La Viva, Cafe de flore og Ferdinands bøfhus Slagelse. Det er tanken at du skal kunne påtage dig nogle af de praktiske ledelsesopgaver som den øverste ledelse og direktøren på nuværende tidspunkt til dels varetager. Du vil dermed være et bindeled mellem caféen/resaurenten og ledelsen af selskabet.

Det er en betingelse at, du har erfaring med ledelse af enten den overordnede eller den daglige drift, helst inden for restaurationsbranchen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams uden problemer. Du skal være disciplineret, har forståelse for detaljen, kan tage imod ønsker/anmodnigner fra den øverste ledelse af selskabet. Du skal kunne holde flere bolde i luften på engang. Kendskab til engelsk eller tyrkisk er et plus. Vi tilbydder løn i forhold til tidligere relevant erfaring og i forhold til ansvaret.

Send dit CV med evt. relevante diplomer til min mail.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • Slagelse
  • Fredag den 26. juli 2024