Rekrutteringsfirma

TILBUDSBEREGNER – GLASVÆGSSYSTEMER

Vil du være med til at vinde de bedste tilbud?
Som et resultat af øget efterspørgsel søger People Company for kunde en tilbudsberegner. Med udgangspunkt fra kontoret syd for København, får du til opgave at udarbejde tilbud på virksomhedens komplette sortiment indenfor glasvægssystemer. Du bliver en del af virksomhedens salgsafdeling, der ligesom dig drives af præcision, omhu og vindermentalitet.

Jobbet:
I tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer bliver du en del af et team af tilbudsberegnere og sælgere. Du vil som tilbudsberegner primært være ansvarlig for beregning af indkommende forespørgsler, og i visse tilfælde skal du også understøtte sælgerne i tilbudsberegning, når disse har behov herfor. Endvidere er det vigtigt, at du forstår at prioritere forespørgsler, samt at du konsekvent følger op på udarbejdede tilbud. Gennem din erfaring ved du, hvad der skal til for at vinde opgaver i markedet, og du er vant til at arbejde struktureret og målrettet med kunder og tilbud. Du har indgående kendskab til de enkelte delelementer i tilbudsberegningerne, og kender til vigtigheden af at få fulgt op på de udarbejdede tilbud. Du skal synes, at det er sjovt at vinde et tilbud og være med til at højne hitraten for udarbejdede tilbud. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med projekterne igennem alle tilbudssagens faser.

Med reference til salgschefen vil dine daglige opgaver være følgende:

  • Modtagelse af forespørgsel, planlægning og bekræftelse til kunde
  • Prioritering og vurdering af indkommende forespørgsler
  • Granskning af projektmateriale og mængdeberegning
  • Indhentning af tilbud fra underleverandører
  • Kalkulation og udfærdigelse af tilbud
  • Modtagelse/lukning af ordre og overlevering
  • Ajourføring af CRM
  • Servicering af projektsælgere

Din baggrund og kvalifikationer:

  • Vi forestiller os, at du har en byggeteknisk baggrund eller anden lignende relevant uddannelse/erfaring, som f.eks. bygningskonstruktør, byggeteknikker eller lignende gerne kombineret med en praktisk uddannelse som f.eks. tømrer eller glarmester. Det er ideelt, hvis du har byggepladserfaring samt 3 – 5 års erfaring med at udarbejde tilbud og kontrahering. Det er et krav, at du kan læse bygningstekniske tegninger og udbudsmateriale, og at du naturligt er god til tal.
  • Du har gode kommunikationsevner, og er god til at tale med kunder og leverandører. På den ene side skal du kunne sælge, og på den anden side skal du være en god forhandler, der sammen med virksomhedens leverandører formår at give de bedste tilbud, og du er ikke bange for at spørge om de sidste 5% for at komme i mål med et godt tilbud.
  • Du motiveres af at vinde, og er fagligt seriøs og kvalitetsbevidst, du arbejder struktureret, er god til at planlægge dine opgaver, og formår at følge dem til dørs.
  • Du er en erfaren bruger af MS Office pakken herunder specielt, Excel, Word og Outlook. Endvidere er det en fordel, hvis du har kendskab til Bluebeam, men der vil pågå oplæring i såvel eksterne såvel som egne kalkulationsprogrammer.
  • Du er fortrolig med Engelsk, og kan forstå Norsk/Svensk.

Det er vigtigt for virksomheden, at du altid arbejder i overensstemmelse med virksomhedens strategi, som betyder, at kunderne sættes øverst ved blandt andet at have fokus på den høje faglighed og et godt samarbejde på tværs af hele virksomheden.

Virksomheden tilbyder:

  • Et selvstændigt, spændende og udviklende job i en vækstorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling og hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden
  • Du får en central rolle i salgsafdelingen og bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed i vækst med nogle sunde værdier og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige dygtige kollegaer i afdelingen, som du har gode sparringsmuligheder med
  • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser
  • Ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles efter kvalifikationer
  • Tiltrædelse efter aftale – snarest muligt.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning. Virksomheden bliver ikke bekendt med dit kandidatur uden foregående aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Pedersen, People Company på telefon 9199 1975 eller via mail [email protected]

Søg jobbet her People Company

Its all about people… – er vores slogan. Og vi synes det siger det meste. People Company er et konsulentfirma, der tager udgangspunkt i at skabe størst mulig effekt af det eneste parameter konkurrenten ikke kan efterligne med det samme – ”People”. Vores mål er at skabe fremgang gennem mennesker. Fremgang for virksomheden – og fremgang for mennesket. Det giver bedre resultater for alle på lang sigt. People Company holder til i naturskønne omgivelser på Lyngebækgaard tæt på Hørsholm og løser opgaver for en bred vifte af danske virksomheder inden for rekruttering, organisationsudvikling, strategi- og forandringsprocesser, ledersparring og ledergruppeudvikling samt teambuilding. Læs mere om People Company på peoplecompany.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger