Digital-salgselev søges til spændende uddannelse hos BMC Leasing A/S i Horsens

Elev - Horsens

BMC Leasing A/S er inde i en fantastisk udvikling og har travlt som aldrig før - derfor søger vi lige nu en digital-salgselev.
Vi har meget travlt og søger derfor en medarbejder der vil med på denne spændende rejse. BMC Leasing er beliggende i Horsens og vi har kunder i hele Danmark - primært på Sjælland. Hver måned udarbejder vi ca. 250-300 leasingkontrakter og vores flåde består af ca. 6.000 personbiler, mest almindelige "hverdagsbiler". Der er meget fine fremtidsmuligheder for begge jobs. Så synes du, at dette lige er dig. så skynd dig at sende din ansøgning.Digital-salgselev - vi forestiller os en person, som ønsker en uddannelse, hvor du kommer i dybden på vort koncept. Din baggrund kunne være en frisk HHX eller lign. Vi er udelukkende online-baseret og ønsker at gå yderligere i den retning i fremtiden.AnsøgningLyder jobbet til lige at være dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til Jesper Hansen via [email protected] - Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, tillader vi os at ansætte og lukke stillingsopslaget ned.Vi glæder os til at høre fra dig!

Lidt om osBMC er beliggende i Horsens og vi har kunder i hele Danmark. Vi er 30 engagerede medarbejdere og har drevet leasingvirksomhed siden 2009. Vi er et af de største leasingselskaber og har en glimrende kundetilfredshed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens