Socialrådgiver søges til Psykiatrisk Klinik, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Slagelse

Vi søger en socialrådgiver ved Psykiatrisk Klinik Slagelse.

Stillingen er på deltid (15 timer).

Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psykiatrihospital i Slagelse. Klinikken henhører under Psykiatrien Vest.

Psykiatrisk Klinik Slagelse, er en af regionens psykoterapeutiske ambulatorier. Efter henvisning og udredning tilbydes en kombination af psykiatrisk (medicinsk) og psykologisk behandling i standardiserede pakkeforløb beregnet på patienter med ikke-psykotiske lidelser, herunder angst, depression, personlighedsforstyrrelse og PTSD. (I Slagelse, modsat i Holbæk, tilbydes også behandling for OCD.)

Som socialrådgiver ved klinikken vil du indgå i et tværfagligt team bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og sekretærer.

I klinikken arbejder vi med flere behandlingsformer udsprunget af en kognitiv-adfærdsterapeutisk tilgang, f.eks. dialektisk adfærdsterapi (DAT), skemafokuseret terapi (ST), manualiseret kognitiv adfærdsterapi (CBT), Unified Protocol (UP) og mindfulness. Behandlingsmanualen ”Tilbage til nutiden” indgår som del-element ved PTSD.

Som socialrådgiver kommer du til at arbejde tæt sammen med klinikkens sundhedsfaglige medarbejdere og sekretærer, og du får en stor grad af frihed til selv at planlægge og udføre dine arbejdsopgaver. Vi har særligt behov for din faglighed som socialrådgiver i det løbende samarbejde med kommunale myndigheder.

Yderligere informationer

Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte oversygeplejerske Hanne Larsen eller ledende overlæge Lars Møller.

Send din motiverede ansøgning senest søndag d. 23. juni, 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 26.

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i.f.m. ansættelse i psykiatrien.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Slagelse
  • Søndag den 23. juni 2024