Er du 100-metermester i kommunal IT-arkitektur

Rødovre

Om jobbet
Vi har brug for en dygtig IT-arkitekt til Digital Drift i Rødovre Kommune.

Uanset om du er en erfaren systemadministrator, digitaliseringskonsulent eller IT-arkitekt er du meget velkommen. Det vigtigste er, at du har relevant kommunal baggrund og erfaring, samt er dedikeret.

Som vores kommende IT-arkitekt spiller du en afgørende rolle i at formidle fælleskommunale løsninger til vores kolleger og i sidste ende forbedre borgeroplevelsen i Rødovre Kommune.

Det er vigtigst, du er en holdspiller og er indstillet på at lære alt det du ikke allerede ved.

Din profil
Vores nye medarbejder kan sætte hak ved det meste af det følgende.

Teknisk har du
  • en solid IT-teknisk baggrund – f.eks. fra softwareudvikling, systemadministration eller lignende
  • erfaring med Kombit-løsninger herunder den fælles kommunal infrastruktur og forstår deres kompleksitet og krav.


Forretningsforståelse
  • interesse for den kommunale opgaveløsning
  • kan omsætte behov til løsningsarkitektur.


Personligt er du
  • struktureret, analytisk og logisk tænkende
  • glad for et samarbejdsorienteret miljø og bruger det til at opnå resultater
  • du er hverken bleg for at tænke store vidtløftige tanker eller for at sætte dig til tastaturet for at få tingene til at ske.


Det er desuden en fordel, hvis du har interesse/erfaring for/med IDM og har en god dataforståelse. IDM (organisation/bruger/rolle/rettighedsstyring) bliver en del af dine opgaver. Du må desuden gerne have erfaring med eller interesse for rationelle databaser og forståelse for datasammenhænge og datamodeller.

Derfor skal du vælge os
Rødovre Kommune er en attraktiv arbejdsplads, der tilbyder en række fordele og muligheder. Du vil få et spændende job, som du selv kan være med til at forme med en afvekslende hverdag hvor der er perioder med fart på og andre mere stille perioder.

Vi har et uformelt og positivt arbejdsmiljø med nær ledelse, højt til loftet og en god portion humor. Det understøttes af gode og kompetente kolleger, der bl.a. giver muligheder for utraditionelle løsninger og god faglig sparing.

Her er gode rammer, du får en fast plads og fleksibel arbejdstid med mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Der er mulighed for fri parkering i området og vi ligger 2 minutters gang fra Rødovre Centrum.

I Digital Drift er vi stolte af en meget høj medarbejdertilfredshed. Vi glæder os over, at vi med vores mange gode tiltag og vilkår kan fastholde dygtige og engagerede medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst og efter forhandling og aftale med din forhandlingsberettigede organisation. Der er mulighed for at aftale hjemmearbejde op til to dage om ugen. Det er en nyoprettet stilling, som er ledig til besættelse, gerne 1. marts 2024 eller før.

Arbejdsstedet er Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, før du søger, så læs om din måske kommende arbejdsplads på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte Leder af Digital Drift Kim Bech-Rudolph på 3637 7180.

Ansøgning
Hvis dette job har vakt din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig. Send os din motiverede ansøgning og dit CV. Vi er overbeviste om, at selvom ingen kan alt, kan vi sammen skabe en spændende stilling, hvor du kan udnytte din viden og erfaring til at forme og udvikle vores IT-arkitektur.

Søg nu og bliv en del af vores team, hvor vi arbejder sammen for at skabe positive resultater for både vores kolleger og borgerne i Rødovre Kommune.

Send din ansøgning med relevante bilag og referencer, så vi har den senest søndag d. 14. januar 2024.

Vi afholder første ansættelsessamtale torsdag d. 18. januar 2024 og evt. anden samtale tirsdag d. 23. januer 2024

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Rødovre
  • Søndag den 14. januar 2024