Elevplads: Boston Group søger handelselev

Elev - Farum

Boston er Nordens største importør og forhandler af droner til både kommercielt og privat brug. Droner fra både DJI og Parrot er en væsentlig del af vores varesortiment, som også består af et stort udvalg af internationale Consumer Electronics varemærker og produkter i kategorierne: Gaming, Headsets, Robotstøvsugere/sticks, Massage Guns, Kameraer, Power Stations og Gimbals.
Med henblik på videresalg, samarbejder vi med partnerne og forhandlere i hele Norden. Og med vores logistiske ekspertise leveres produkter fra dag til dag.
På den kommercielle side, tilbyder vi sammen med vores partnere, droneløsninger til myndigheder, kommuner og virksomheder. Foruden dronerne, inkluderer det tilbehør/payloads og software som dækker specifikke behov til funktionalitet og dertilhørende rådgivning samt service - en helhedsløsning.
Som virksomhed, er vi en værdiskabende partner, der er eksperter inden for vores felt. Vi bidrager med både stor brancheviden og erfaring, men også et stort lokalt markedskendskab og netværk. Med andre ord, Boston har både produkterne, erfaringen, netværket og ekspertisen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Farum