Administrativ medarbejder til receptionen på OK's hovedkontor i Viby J

Viby J

Har du let til smil og en passion for at levere uovertruffen service til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger i huset? Så er du måske den administrative medarbejder til receptionen, vi leder efter til vores hovedkontor i Viby J.

Som administrativ medarbejder i receptionen vil du have en central rolle, hvor du kombinerer klassiske receptionistopgaver med vigtige administrative funktioner. Du vil sammen med dine øvrige kollegaer i receptionen være ansvarlig for at modtage besøgende, besvare telefonkald til viderestilling, håndtere indkommende e-mails og en række andre administrative opgaver som løses i Backup- og Receptions teamet.

Du trives både med et tæt samarbejde med kollegaerne i Team Backup og Reception og formår samtidig at arbejde selvstændigt. Du tager gerne initiativ til nye opgaver, som du sikrer, bliver lagt i flow eller automatiseret for at arbejde smartere. Du prioriterer altid henvendelser fra gæster og kolleger først og har samtidig styr på diverse interne processer og administrative opgaver.

Et job med forskelligartede opgaver:

Som vores nye administrative medarbejder træder du ind i en rolle, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Modtagelse af besøgende og sørge for, at de føler sig velkomne.
  • Besvarelse af telefonopkald og sikre, at alle henvendelser besvares på en professionel måde.
  • Styring af feriebolig og personalerabatter (OK + datterselskaber).
  • Håndtering af kundevendte administrative opgaver.
  • Diverse ad-hoc opgaver, som får alting til at gå op i en højere enhed.

Den ideelle kandidat vil have:

  • Erfaring som receptionist eller i en kundeservicerolle.
  • Fremragende kommunikationsevner og evnen til at håndtere flere opgaver samtidigt.
  • Evnen til at arbejde effektivt og få noget fra hånden, mens der leveres høj kvalitet i den administrative opgaveløsning.
  • En positiv og præsentabel udadvendt personlighed med en "can-do" attitude.

En social arbejdsplads med gode rammer til medarbejderne

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i fuld udvikling, hvor du vil blive en del af et team, der er dedikeret til at levere høj kvalitet af service til vores kunder. Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt på 4 arbejdes dage med opstart hurtigst muligt, hvor ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Hos OK værdsætter vi diversitet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge. Derudover vægter vi det sociale højt og har en personaleforening, som står i spidsen for fællesspisning, julefrokost og sommerfest for hele virksomheden.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Leder for Back Office Brian Mohr Christiansen på telefon[xxxxx]

Din ansøgning og dit CV bedes du sende via linket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viby J