Ekspedient

Aalborg

Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu to ekspedienter til dagtimerne fra mandag til fredag, 25 timer pr. uge; skiftende arbejdstider fra kl. 05 til kl. 10.00 i den første uge, fra kl. 10 til kl. 15 i anden uge, fra kl. 15 til kl. 20 i den tredie uge, og så forfra i fast plan med 2 kollegaer. Gode muligheder for flere timer efter behov.

Stillingen omfatter alt forefaldende arbejde med fokus på bake-off og mad; ekspedition af kunder, lettere fremstilling af mad og bageri fra bake-off, smøring af sandwich, opfyldning af varer og lettere rengøring m.v. - meget afvekslende efter hvilken vagt.

Løn i.h.t. overenskomst: Kr. 130,42 pr. time, samt aften-/weekendtillæg, pension, feriepenge, fritvalgskonto, præmiefond m.v. i.h.t. overenskomst.

Der kræves ingen forudgående kvalifikationer, men en baggrund fra køkken, restauration eller detailhandel vil lette oplæringen - blot er det vigtig at den rette ansøger er fleksibel og har den rette indstilling i et travlt miljø.

En moden ansøger er meget velkommen, men stillingerne kan også besættes af en ung i et sabbat-år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 14. januar 2024