Rekrutteringsfirma

TECHNICAL SUPERVISOR – Til højteknologisk fødevareprocesudstyr

Odense SØ

- med reference til Head of Projects

Sanovo Technology Process

Datavej 12

DK-5220 Odense SØ

Virksomheden

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er en del af SANOVO TECHNOLOGY GROUP og har specialiseret sig i spraytørringssystemer og avanceret varmebehandlingsudstyr til forskellige formål. Virksomheden nærmer sig en trecifret millionomsætning og beskæftiger i øjeblikket omkring 20 medarbejdere.

Grundlaget for deres arbejde er rettet mod en bæredygtig fremtid, hvor deres udstyr optimerer udnyttelsen af (bi-)produkter og forbedrer fødevareproduktionen for både mennesker og dyr.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger omkring 650 medarbejdere globalt og betjener kunder over hele verden. Hovedkvarteret ligger i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og udstyrsproduktion i Danmark, Holland, Italien og Slovakiet. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er et datterselskab af THORNICO A/S, som ejes af Christian Stadil.

Hvis du brænder for teknologi, innovation og en mere bæredygtig fremtid, er dette din mulighed for at bidrage til virksomhedens vækst og succes. Vi søger en dedikeret Technical Supervisor, der vil være en del af virksomhedens team og hjælpe med at levere fremragende løsninger.

Stillingen

Den nye Technical Supervisors væsentligste opgave bliver at installere, teste og idriftsætte komplette spraytørringsanlæg i henhold til layouttegninger hos kunden – herunder oplæring af kundens medarbejdere og lokale serviceteknikere samt kvalitetskontrol af det udførte arbejde.

Den primære opgave vil være arbejdsledelse af lokal arbejdskraft og/eller et underleverandørs-crew, og sekundært selv at udføre praktisk arbejde. Det er derfor vigtigt, at din faglige værktøjskasse er i orden, og at du formår at skabe en god kontakt til kunden, så denne føler sig i trygge hænder under såvel installation og opstart af anlægget samt i forbindelse med løbende servicebesøg.

Da komplette spraytørringsanlæg bygges op på stedet, er installationsopgaven af længere varighed, og du skal derfor forvente rejseperioder af op til 8-10 ugers varighed. Forventet antal årlige rejsedage i alt ligger i niveauet 180 – 200, og til destinationer overalt i verden.

Du vil selv være medansvarlig for tilrettelæggelse af dit arbejde. Det være sig forberedelse/klargøring før afrejse, under installations- eller serviceopgaven samt udarbejdelse af skriftlige rapporter og øvrig dokumentation efter arbejdets udførelse i henhold til kvalitetsledelsessystemet. Derudover skal du:

  • Være projektlederens ”forlængede arm” og fungere som bindeled mellem projektleder og kunde - herunder besigtige installationssteder og deltage i projektafklaringer under installationsprojektets planlægningsfase.
  • Deltage i installationsprojektets planlægningsfase og i samarbejde med projektlederen granske layouttegninger, PI-diagrammer og planer for rør, vand, luft, el mv.
  • Kvalitetssikre installationsdokumenter og øvrig projektdokumentation.
  • Forestå og sikre daglige registreringer af det udførte arbejdes omfang og kvalitet.

Kandidaten

Den ideelle kandidat er ambitiøs og kvalitetsbevidst – du vil være den bedste til det, du gør.

Derudover forventes det, at den nye Technical Supervisor:

  • Har god erfaring med koordinering og ledelse af et team on-site
  • Har god erfaring som rejsemontør, idriftsætter eller lignende.
  • Trives med at arbejde selvstændigt og proaktivt
  • Formår at arbejde metodisk og analytisk.
  • Kan lide udfordringer og komplekse arbejdsopgaver.
  • Er i stand til at håndtere de uforudsete situationer samt tilegne sig ny viden.
  • Er en dygtig kommunikator og formulerer sig klart og med fokus på modtageren, uanset om det er mundtligt eller skriftligt – på dansk eller engelsk, og uanset hvilket niveau i organisationen.
  • Skal være samarbejdsvillig og medvirke til en positiv stemning.
  • Tager ansvar for sine projekter – skal kunne skabe fremdrift.
  • Resultatorienteret.

Uddannelse

Du har en håndværksuddannelse som f.eks. smed, suppleret med relevant praktisk erfaring og/eller en supplerende uddannelse som f.eks. maskinmester. Har du erfaring fra fødevare- eller procesindustrien vil det være en fordel.

Bopæl

Det forventes, at du har bopæl i Danmark.

Domicil

Datavej 12, 5220 Odense SØ.

Gagepakke

En attraktiv gagepakke, som indeholder bl.a. ansættelse på funktionærlignende vilkår, og du er således garanteret en månedlig minimumsindkomst uanset antallet af rejsedage. Derudover pensionsordning (10+2) og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring samt adgang til en lang række personalegoder.

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale. Kan du også tysk på samtaleniveau, vil det være en fordel.

IT-kompetencer

Erfaring med ERP-systemer samt Office-pakken.

Rejsedage

180-200 rejsedage årligt.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor kandidaten vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

Virksomhedens hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og virksomheden har sociale arrangementer flere gange årligt.

Starttidspunkt

Snarest muligt – men vi venter selvfølgelig gerne på den rette.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense SØ