Rekrutteringsfirma

Uddannede ernæringsassistenter søges til Det Danske Madhus, Albertslund

Albertslund

- Vær med til at skabe livskvalitet og madglæde for ældre og mennesker med særlige kostbehov



Er du passioneret omkring madlavning lavet fra bunden? Sætter du en ære i at sikre ernærringsrigtig mad, som samtidig smager godt? Brænder du for at sikre, at procedurer bliver overholdt? Har du lyst til at være en vigtig medspiller i en ambitiøs virksomhed, som skaber madglæde? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Landau Headhunting søger ernæringsassistenter for Det Danske Madhus.



Om Det Danske Madhus



Som kerneværdi bestræber Det Danske Madhus sig på at sikre, at deres kunder får varieret, sund og velsmagende mad, som også er pænt anrettet. De ser det som en vigtig samfundsopgave at øge livskvaliteten ved at skabe smagsfulde, ernæringstilpassede og mindeværdige madoplevelser for ældre og mennesker med særlige kostbehov.

Med afsæt i den danske madkultur skaber Det Danske Madhus traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer. Maden tilberedes af de bedste råvarer ud fra egne opskrifter, som skræddersyes til den enkelte kundes behov.

Det Danske Madhus er markedsledende inden for produktion af frisklavet mad primært til ældre visiterede borgere i eget hjem og til LeveBo-miljøer, samt specialinstitutioner. Produktionen foregår i Trige, Albertslund, Vejle og Varde og beskæftiger 230 medarbejdere.

Om jobbet



Du bliver en del af familien hos Det Danske Madhus, hvor du sammen med dine kolleger bliver ansvarlig for produktionen af deres menukort, som tæller 14 hovedretter og 14 biretter i serieproduktion. Som et team er I sammen om at tilberede sund og ernæringsrigtig mad, som er tilpasset den enkelte kunde fra bunden.

Det Danske Madhus har mange forskellige kunder med hver deres kostbehov og ønsker til deres mad. Her er der brug for dig til at sikre, at maden bliver produceret korrekt, og pakningen af retterne bliver mærket med den rette label, så anretningerne ender hos den rigtige kunde.
Stillingen består af faste arbejdstider, hvor du møder ind kl. 7.00 sammen med dine kolleger og har fri i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Produktion af hele menukortet
  • Produktion af Hot-fill
  • Tilberedning af diæter
  • Udportionering og pakning af mad til den enkelte kunde
  • Egenkontrol, rengøring og opvask

Det Danske Madhus sørger for, at du bliver taget ordentligt imod og får den rette oplæring, uanset hvor meget erfaring du har med i bagagen. Du får en mentor fra den dag, du begynder, som du altid kan gå til under din oplæring.

Om dig


Om du er nyuddannet, og om du har meget eller lidt erfaring, er underordnet. Det vigtigste er, at du er uddannet ernæringsassistent og har mod på at udvikle dig i dit fag med henblik på give kunderne en smagfuld og næringsrig madoplevelse.

Du får en bred kontaktflade i virksomheden, hvor du kommer til at kende til alle led af produktionen fra start til slut. Det er derfor vigtigt, at du trives i et storkøkken, hvor der er mange kolleger på arbejde ad gangen. For at give kunderne varieret kost ændres menuerne ofte, og det er derfor en fordel, at du trives med et arbejde, hvor der aldrig er to dage, som er ens.


Det Danske Madhus tilbyder


Du tilbydes et attraktivt, frit og udfordrende job med rig mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling.

Det er medarbejderne ved Det Danske Madhus, som er fundamentet for virksomhedens samlede succes. Der lægges derfor en værdi i at have en god stemning på arbejdet, hvor man sætter pris på at kunne arbejde sammen og hjælpe hinanden. Derudover afholdes der julefrokoster og arrangementer i løbet af året, som personaleforeningen ved Det Danske Madhus arrangerer.

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Albertslund
  • Søndag den 30. juni 2024