Studentermedhjælper til PWM Experience and Value Proposition

Studiejob - København

Vil du være en del af et forretningsunderstøttende specialistteam, som leverer fantastiske kundeoplevelser for Nykredits mest formuende kunder til eksklusive events m.m.? Og ønsker du praktisk erfaring med projektarbejde, strategisk kommunikation og værdiskabelse – alt sammen som et vigtigt element i, at vi fortsat kan kalde os Bedst til Private Banking? Så læs endelig videre her!

Sammen skaber vi de bedste kundeoplevelser
I Private Wealth Management (PWM) går vi den ekstra mil for at give vores Private Banking Elite-kunder mere overskud – både økonomisk og i hverdagen. Vi søger en studentermedhjælper, der ved siden af sit studie gerne vil yde, hvad der skal til for, at vi sammen kan udleve denne ambition.

Som studentermedhjælper i Experience and Value Proposition (EVP) vil du indgå i et ungt team, bestående af otte medarbejdere fordelt på fuldtid og studenter. Du vil få en bred palette af opgaver, der alle bidrager til, at PWM forbliver konkurrencedygtige. I takt med at du tager ansvar, vil dine opgaver i højere grad bevæge sig i retning af dine interesser og kompetencer, men vi forventer, at du som udgangspunkt er klar på at arbejde med at:

  • udforme præsentationsmateriale i PowerPoint
  • målrette og vedligeholde budskaber og kommunikativt indhold til kunder og medarbejdere
  • deltage i koordinering og afvikling af kundearrangementer
  • administrere forskellige it-systemer – forudgående kendskab er ikke nødvendigt.

Der er kort fra tanke til handling i EVP, og kun dit eget engagement sætter grænser for dine fremtidige ansvarsområder inden for arbejdet med alt lige fra events, organisationskultur og processtyring til forretningsudvikling, kommunikation og strategi. PWM og EVP er nemlig på en rejse, hvor der er plads til at tænke nyt og udfordre det eksisterende.

Hvem er du?
Vores fornemmeste opgave er at samarbejde med kollegaer i PWM og på tværs af hele Nykredit som organisation, og derfor er din evne til at indgå i relationer en af dine vigtigste kvaliteter i jobbet. Du har en iboende nysgerrighed og er god til at sætte dig i andres sted, så du formår at skabe den afgørende kvalitet, værdi og glæde for dine interessenter. At du er en sikker kommunikatør på skrift og i tale, ligesom at du synes, at den finansielle verden er spændende, er også en fordel.

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, f.eks. HA(kom.), HA(psyk.), HA(pro.) eller lignende. Når det er sagt, tror vi på, at du kan lære alt dét, arbejdet ellers kræver, og det hænger sammen med, at vi mener, at det ikke udelukkende er dig, der skal passe til jobbeskrivelsen, men også at jobbet skal tilpasses dig som person.

Din nye arbejdsplads
Nykredit tilbyder et studiejob inden for et særligt forretningsområde med vokseværk, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig selv fagligt, personligt og professionelt. Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen med stor fleksibilitet i f.eks. eksamensperioder og ferier. Vores kontor ligger i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge, men til juni flytter vi til Nykredits nye domicil i Nordhavn.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Specialist Emilie Monberg Carlsen på tlf. 20 22 70 32 eller Specialist Jeppe Marcher på tlf. 28 78 41 80.

Vi indkalder løbende til samtale, og glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København
  • Fredag den 24. maj 2024