Seniorudvikler til et nyetableret udviklingsteam

København

Motiveres du af arbejdet med risiko-værktøjer, og vil du være med til at opbygge et nyt team på vores nye kontor i København? Så er det måske dig, vi leder efter.

Bliv en del af et nyt team
På ét af vores mange forretningsområder har vi fået bygget nogle gode systemer udefra, som vi nu gerne vil hjemtage. I den forbindelse etablerer vi et team, der skal varetage disse systemer, men også tage stilling til om de skal skrives om, samt hvordan vi fremover skal håndtere området.

I første omgang søger vi to udviklere, som kommer til at arbejde tæt med de konsulenter, der har udviklet det eksisterende system. Du vil i rollen være med til at udvikle afdelingen og få indflydelse på, om denne skal udvides samt med hvilke profiler. På denne måde får du en stor grad af ansvar og medbestemmelse indenfor dit område.

Generelt arbejder vi i teams og er selvorganiserende, ligesom vi har højt til loftet og værdsætter godt samarbejde. Netop samarbejdet – både med hinanden og vores forretningsvendte kolleger - er helt essentielt for vores arbejdsdag.

Sæt dit præg
Som en del af det nye team forventer vi, at:

  • du har en holdning til, hvordan vi som team hele tiden bliver dygtigere. Vi er et scrum team, der hele tiden forsøger at blive dygtigere sammen, hvilket du vil bidrage til
  • vi kan have det sjovt sammen – det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor prioriterer vi at lave noget hyggeligt sammen en gang i mellem
  • du siger til, hvis noget i teamet trykker, så vi sammen kan finde en løsning
  • du har teamets ryg. Som team står vi sammen og støtter hinanden i tykt og tyndt – uagtet om det er kaffekoppen, der er væltet eller buildet, der er fejlet
  • du har det godt med både fysisk og virtuel tilstedeværelse. Der er gode muligheder for hjemmearbejde, men selv når vi er hjemmefra, arbejder vi sammen og holder tæt kontakt over Teams.

Dine teknologiske færdigheder
I teamet arbejder vi med en del forskellige applikationer, som alle er skrevet i C# og .NET. Flere af disse applikationer bliver afviklet på en Azure baseret platform, som vi også løbende optimerer. Derfor søger vi dig, som:

  • har solid erfaring med .NET og C# udvikling. Da vi har løsninger på Azure cloud, er det en fordel, hvis du har erfaring med Azure
  • værdsætter kvalitet fremfor kvantitet og ikke er bleg for at indgå i tekniske diskussioner
  • har kendskab til CI/CD
  • ikke nødvendigvis kender alle HTTP koder, men ved noget om Web services
  • har erfaring med Entity Framework (EF), Blazor og standard SQL arbejde
  • er glad for nyudvikling, men ikke bliver skræmt, når de lidt ældre løsninger også skal forvaltes.

Din kommende arbejdsplads
Vi er lokaliseret på Nykredits kontor i Nordhavn i København, hvor der også er gode muligheder for hjemmearbejde. Herudover tilbyder vi frokostordning, træningsfaciliteter og vinklub. Udover at arbejde tæt sammen med dit team, er du som udvikler også en del af vores udvikler community, hvor vi mødes på tværs af teams. Her forbedrer vi vores fælles platform og sparrer om, hvordan vi skruer de gode løsninger sammen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør, Michael Weber-Hansen på tlf. 44 55 51 35. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på [email protected].

Vi inviterer løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København
  • Søndag den 26. maj 2024