Research Associate, HHC, Bagsværd

Bagsværd

Er du klar til en nystart?

Vi har brug for dit talent, din viden og dit engagement, så vi kan forbedre verden med biologi.

Vores formål viser vejen

I Novonesis ved vi, at løsninger, der er forankret i biologi, kan hjælpe med at løse menneskehedens største udfordringer. Dette været vores ledesnor, fra vi begyndte vores rejse for mere end et århundrede siden. Det er sådan, vi er kommet så langt, og det er sådan, vi vil påvirke fremtiden. Nu mere end nogensinde har verden brug for forandring og med biosolutions er mulighederne uendelige.

Vi er her for at forbedre verden med biologi.

Bliv vores nye laborant og bliv en del af en passioneret, målrettet og nysgerrig afdeling

Velkommen til Planetary Health, Household Care - Application Research


I denne rolle, kommer du til at gøre en forskel ved at:

Være med til at udvikle fremtidens enzym produkter til vaskemidler ved at undersøge enzym performance ved at udføre nedskalerede og fuldskala vaskeforsøg. Ligeledes indbefatter dette undersøgelse af substratfjernelse med Soxtherm ekstraktion og lugtmåling med GC-MS.

Du bliver involveret i forsøgsplanlægning, databehandling samt rapportering af resultater. Endelig vil et innovativt mindset være en fordel.

Du vil være et godt match til denne rolle, hvis du:

  • Har en uddannelse som laborant

  • Har passion for anvendt forskning, som gør en forskel for forbrugere og planeten

  • Er en teamplayer og har erfaring med at arbejde i teams

  • Er initiativrig og parat til at indgå i et arbejdsmiljø, hvor ingen dage er ens

  • Har gode IT egenskaber (OFFICE pakken samt forskellige digitale tools)

  • Kan tale og skrive engelsk


Ansøgningsfrist:3. maj 2024

Kontaktoplysninger: Klaus Gori, [email protected], +45 30770936

Kunne vores formål også være dit? Ansøg i dag!

Hos Novonesis forpligter vi os til en inkluderende rekrutteringsproces, hvor alle jobansøgere får lige muligheder. Vi anbefaler, at du ikke vedhæfter en egentlig ansøgning. Skriv i stedet et par sætninger i dit CV om, hvorfor du søger. For at sikre en retfærdig rekrutteringsproces bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

I Novonesis har vi forpligtet os til at skabe et mangfoldigt miljø og er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder, handicap eller veteranstatus.

Vil du vide mere?

Lær mere om Novonesis, vores formål og dine karrieremuligheder på novonesis.com

Er det ikke det rigtige job for dig?

Hvis dette job ikke er det rigtige match for dig, så kender du måske nogen, det matcher bedre til? I så fald håber vi, du vil dele joblinket og opmuntre dem til at ansøge. Tak for din henvisning! Du kan se vores andre åbne stillinger her. Det helt rigtige job er måske kun et par klik væk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Bagsværd