Kantor ved Helsingør Domkirke

Helsingør

Helsingør Domkirke søger en kantor for Domkoret pr. 1. september 2024 eller snarest derefter.

Helsingør Domkirkes kor består af 8 professionelle sangere. Koret medvirker ved alle højmesser på søn- og helligdage samt enkelte stiftsgudstjenester årligt og særlige gudstjenester i årets løb.

Vi søger en kantor, der på højt niveau kan lede Domkoret og som i samarbejde med domkirkens organister, kan sikre et varieret kirkemusikalsk repertoire og højt, stabilt niveau ved alle højmesser.

Vi forventer, at du har en uddannelse fra et dansk musikkonservatorium e.l. og at du har arbejdet med professionelle sangere før. Du får ansvaret for Domkorets repertoireplan, så det er tillige vigtigt, at du har et godt og sikkert kendskab til det kirkemusikalske vokale repertoire og dansk gudstjenestepraksis.

Vi har et godt arbejdsmiljø og prioriterer et trygt og givende fællesskab omkring musikken meget højt.

Stillingen er normeret til 10 timer ugentligt, og begrænser sig bortset fra skæve helligdage og stiftsgudstjenester til søndag formiddag som fast mødetid. Møder og planlægning af repertoire mv lægges i samarbejde med organisterne på de tidspunkter, man finder mulige, dog er der hver onsdag formiddag medarbejdermøde, hvor kantor kan deltage efter behov og ønsker.

Lønadministration mv. varetages af organisterne.

Ud over 5 ugers ferie samt 5 feriefridage, har man ret til to friweekends i kvartalet.

Årslønnen aftales i henhold til ny løn/AC og dansk kirkemusikerforening.

Pt: basisløn 324.435,11 kr / år stigende til 395.331,08 kr / år efter otte år. Desuden rådighedstillæg og 18% i pension. Den reelle løn tilpasses relativt efter forholdet 10/37.

Ønskes yderligere information om stillingen kan man henvende sig til domorganist Else-Marie Kristoffersen på tlf. 2932 1050 eller [email protected]

Ansøgning sendes til [email protected] senest den 24. juni 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 18.06.2024
  • Kreativ medarbejder
  • Helsingør
  • Mandag den 24. juni 2024