Servicerådgiver søges til Skadescenter Porsche København - En del af Semler Premium

København N

Vi søger en servicerådgiver til vores passionerede Porsche-team med opstart hurtigst muligt. Sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får en ekstra god oplevelse og altid er i centrum? Så er det måske dig, vi søger til vores skadescenter!Din rolle og opgaverSom servicerådgiver påtager du dig en central og koordinerende rolle i vores Porsche Center og fungerer som en forbindelse mellem kunden og forhandlerens tjenester. Du handler altid på en service-, kunde- og markedsorienteret måde og tilbyder service på et højt niveau. I din faglige kompetence inden for rådgivning af kunder har du ikke kun dine gode kommunikationsevner, men også teknisk know-how. Du er ambassadør for Porsche-mærket og Porsche Center København.Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
  • Personlig rådgivning for at sikre langsigtet kundeloyalitet og kundetilfredshed.
  • Rådgivning af dine kunder om alle servicemuligheder, afdækning af kundens behov, og bruge dette som grundlag for at oprette værkstedsordrer.
  • Vurdering af garantier og servicekontrakter, koordinering af aftaler og sikring af, at reparationer udføres korrekt.
  • Kvalitetskontrol, fakturering og forberedelse af udlevering af bilen til kunden.
  • Din profilDu har erfaring som servicerådgiver/værkfører eller en teknisk uddannelse med erhvervserfaring i autobranchen – optimalt har du flere års erhvervserfaring som servicerådgiver. Det er vigtigt, at du har en markant kunde-, service- og resultatorienteret måde at arbejde på, da kundernes tilfredshed og oplevelse er altafgørende for os.Man kan beskrive dig som en teamplayer, der udviser engagement og gerne vil arbejde mod vores fælles mål. Derudover er du fleksibel og, selvom du har flere års erfaring, er du stadig åben for at lære nyt og anvende din nye viden i det daglige. Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil.Stærke værdier forener os på tværsSemler Premium er en del af Semler Gruppen, der har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 3.400 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og med et smil på læben.Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.Vil du være med?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Anders Frank på tlf. [xxxxx].Vi glæder os til at høre fra dig!


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i København N.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N