Customer Service Consultant – stærk i dansk og svensk

København

Motiveres du af at løse udfordringer og bruge dine kompetencer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse? Brænder du for at yde dansk såvel som svensk kundeservice i topklasse og for at give kunderne en sublim service? Så får du mulighed for begge dele i vores spændende og alsidige stilling som Customer Service Consultant i Karnov Group! Du bliver en del af et kompetent team og en arbejdsplads centralt beliggende i København — tæt ved Nørreport Station. Du refererer til Marketing & Customer Service Director.

Om jobbet | First point of Contact


Din arbejdsdag vil være præget af varierede opgaver og af forskelligartede henvendelser fra kunderne telefonisk såvel som via e-mail. Som Customer Service Consultant i Karnov Group bliver du bindeled mellem vores kunder og resten af organisationen, og du bliver ”First point of Contact”, hvormed du får en helt central rolle i organisationen. Du agerer støttefunktion for salgsafdelingen, og løser opgaver såsom oprettelse af nye kunder og brugere, vedligeholdelse af eksisterende kunders abonnementer, oprettelse af ordrer og besvarelse af henvendelser vedrørende fakturering og abonnementshåndtering. Derudover rådgiver du kunderne om vores produkter, og guider kunderne i brugen af vores platform og, hvad der ellers må være af spørgsmål og forespørgsler fra kunderne.

Som Customer Service Consultant i Karnov Group tilbydes du således en rolle med en høj grad af variation og kompleksitet og med gode muligheder for kompetenceudvikling.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt ekskl. frokost. Din arbejdstid vil være varierende og fleksibel indenfor tidsrummet 8.00 - 17.00.

Om dig | Imødekommende | Service og kvalitet går hånd i hånd


Du lykkes bedst i rollen, når du bringer din erfaring fra en lignende stilling i spil og yder en imødekommende og tillidsvækkende service overfor kunderne. Du evner at lytte og stille uddybende spørgsmål samtidig med, at du mestrer at bevare overblikket og arbejde målrettet – selv når vi har ekstra travlt. Du tilgår dit arbejde med engagement og viljen til at tackle udfordringer. Du bevarer smilet i stemmen, og du bringer godt humør og positivitet ind i dialogen med kunderne og blandt kollegerne. Det allervigtigste er, at du bliver motiveret af at hjælpe kunderne med små såvel som større udfordringer, og at du altid tager kundernes behov alvorligt.

Derudover ligger vi vægt på, at du:

  • Formulerer dig klart og tydeligt i skrift og tale på dansk, engelsk såvel som på svensk. Særligt den svenske del er væsentlig eftersom vores kundeservice fremadrettet servicer vores danske såvel som svenske kunder
  • Tilpasser kommunikationen til den enkelte kunde og er tydelig i dialogen med kunderne
  • Er rummelig og tålmodig og har et oprigtigt ønske om at sætte dig i kundernes sted
  • Er detaljeorienteret og struktureret og trives med administrative opgaver
  • Har systemforståelse da du dagligt kommer til at navigere i mange forskellige systemer, herunder bl.a. SAP ERP og Salesforce

Om os | Bliv en del af udviklingen | Psykologisk Tryghed | ”We walk the talk”


Nu er det helt rigtige tidspunkt at blive en del af Karnov Group! I Karnov Group vil du opleve en virksomhed i rivende udvikling, hvor forretningen nytænkes og digitaliseres, og hvor vi kontinuerligt er i gang med en transformation fra et traditionelt forlag til en moderne informationsteknologisk virksomhed. Karnov Group er en førende leverandør af forretningskritisk information inden for jura, skat, revision og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed i Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal. Vores løsninger er baseret på pålidelig viden, forfattet af fageksperter og formidlet via teknologi.

Psykologisk Tryghed er en af vores grundsten, der understøtter vores kulturelle værdier. I dagligdagen agerer vi ud fra og efterlever netop disse værdier - ”We walk the talk”. Du bliver således en del af en attraktiv arbejdskultur og et dynamisk miljø i en ambitiøs virksomhed blandt dygtige kollegaer, der støtter og respekterer hinanden. Vi tror på, at tæt samarbejde på tværs af hele virksomheden bidrager til, at vi, på bedst mulig vis, betjener vores kunder.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Har du spørgsmål til selve rollen, er du velkommen til at skrive til Customer Service Operations Lead, Karina Trøjborg på mail: [email protected]. Har du spørgsmål til hverdagen i afdelingen, er du velkommen til ringe til kundeservice på tlf.: 33 74 07 00.

Hvis du er interesseret i denne spændende mulighed så ansøg senest d. 23. juni. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale. Vi afholder 1. samtaler tirsdag d. 25. juni og 2. samtaler fredag d. 5. juli. Der er opstart d. 1. september 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København
  • Søndag den 23. juni 2024