Trompetlærer med musikpædagogisk profil til Musikskolen, Greve Kultur-Base

Greve Kommune, Greve

Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en trompetlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt være medvirkende underviser i vores nye orkesterprojekt: Orkesterraketten!!

Derfor er det essentielt at du har en stor erfaring med det musikpædagogiske arbejde og også er god til teamsamarbejde med andre undervisere.

I Orkesterraketten har du mulighed for at præge et helt nyt koncept for, hvordan man som elev går til Instrumentalundervisning og Orkester. Vi starter et orkesterprojekt, hvor eleverne tilmelder sig, og gennem to timers undervisning hver mandag, bliver ført ind i musikkens verden med mulighed for at vælge et blæserinstrument og opdage det fantastiske ved at spille sammen med andre.

Hvis du har kompetencer indenfor forskoleundervisning, kan du også blive en medspiller i vores 12-ugers forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Har du erfaring med orkesterledelse vil det også kun være et plus.

Du bliver en del af en dynamisk blæserfaggruppe, som i forvejen består af 5 undervisere på hhv. Trombone/Euphonium/Tuba, Tværfløjte, Klarinet, Fagot og Saxofon.

Foruden undervisningen, forventes der deltagelse i personalemøder, arrangementer og koncerter.

Vi kan tilbyde:
En stilling hvor din faglighed er den største ressource. Dertil tilbyder vi at du kan blive en del af et kvalificeret team af forskoleundervisere, samt dygtige, faglige instrumentalister, der arbejder for at få musikundervisning ud til alle elever i Greve.

Der er mulighed for at opbygge en stilling med højere timetal, hvis de rigtige kvalifikationer er til stede.

Om os:
Musikskolen er beliggende centralt i Greve Kommune tæt på S-tog og bus, og det er her det meste af undervisningen foregår. Musikskolen er en del af Greve Kultur-Base, en institution som udover Musikskolen, også indeholder en Ungdomsskole, Billedskole og Performanceskole. Musikskolen har ca. 450 elever fordelt på 25 dygtige og engagerede lærere.

Vi ønsker, at vores ansatte prioriterer samarbejde og er gode til at tage del i fællesskabet i hele institutionen. Det forventes derfor, at du er klar til at bidrage og involvere dig i samarbejdet med kolleger på tværs af både afdelinger, fag og instrumenter.

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, så idéer til anderledes og eksperimenterende projekter er altid velkomne.

Vi lægger vægt på at du:

  • Brænder for at undervise børn og unge og møder dem i øjenhøjde
  • Har en relevant musikfaglig- og pædagogisk uddannelsesbaggrund
  • Har undervisningserfaring med helt unge elever og gerne rekruttering
  • Har lyst til at indgå i skolens lærerstab med godt humør og ikke går af vejen for at tage ansvar og udvise initiativ

Du kan læse mere om Musikskolen og Greve Kultur-Base på www.grevekulturbase.dk

Øvrige oplysninger:
Ansøgningsfristen er mandag den 17. juni
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i slutningen af uge 25
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2024

Du er altid velkommen til at henvende dig til afdelingsleder Mikkel Secher Kroner på mail [email protected] eller telefon 2040 3326, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Arbejdstiden forventes at ligge mellem 10 og 15 timer ugentligt afhængigt af kvalifikationer.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst på Musikskoleområdet.

Der indhentes Børne- og Straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 05.06.2024
  • Lærer
  • Greve