Pædagog med interesse for psykiatriske patienters ressourcer og recovery, Psykiatrisk Center Ballerup

Ballerup

Ønsker du et arbejde, hvor du kan se, at du gør en forskel gennem patienternes personlige udvikling? Vi søger en kollega til vores døgnafsnit 6, der ud fra en pædagogiske tilgang kan styrke vores behandling og recovery indsats.

Du bliver tilknyttet afsnit 6. Her modtager vi patienter indenfor hele det psykiatriske spektrum, til både korte og længerevarende indlæggelser – hvor der er god mulighed for at stabilisere patienten, danne stærke relationer, samt at følge udviklingen gennem sygdomsforløbet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du kommer til at indgå som en del af plejepersonalet. Det betyder, at du skal være kontaktperson og medansvarlig for udvalgte patientforløb, hvor du har ansvaret for at bidrage med det pædagogiske perspektiv og deltager i behandlersamtaler, pårørendesamtaler og netværksmøder.

Dertil bliver dit fokusområde at anvende afsnittets miljø som middel til læring og træning af sociale færdigheder i forbindelse med f.eks. eksponering, relations dannelse og aktiviteter – herunder samarbejde med patienten om at afdække dennes interesser, ressourcer og muligheder for at indgå i aktiviteter på forskellige niveauer såvel indenfor som udenfor afsnittet.

Lidt om os – Vi er tværfaglige og gode til at hjælpe hinanden

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og sammen prøver at skabe de bedste rammer for patienternes recovery. Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje, hvor også dine refleksioner, kompetencer, personlige og faglige ressourcer kan være med til at understøtte ovenstående.

Vi er en nærværende gruppe, der både hjælper og er opmærksomme på hinanden.

Med fokus på arbejdsmiljø og faglig udvikling tilbyder vi:

  • Muligheden for at sætte dit præg på, hvordan hverdagen skal fungere på vores afsnit.
  • Et introduktionsprogram tilpasset din erfaring.
  • Træningsfaciliteter, personalerabatter, adgang til massage samt og en virkelig god kantine.

Om dig

  • Du er uddannet socialpædagog (professionsbachelor eller den tidl. Socialpædagoguddannelse) og har fokus på individets ressourcer og motivation.
  • Du ser mulighederne i det tværfaglige samarbejde om psykiatrisk patientforløb.
  • Du er god til at kommunikere og udviser respekt og nærvær overfor patienterne, dine kolleger og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst for socialpædagogisk personale ved døgninstitutioner. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund.

Afsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale i overenskomsten. Der vil være weekendvagt hver 2. weekend.

Stillingen er på fuldtid med tiltrædelse efter aftale.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Amir Bacic 21120153 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen, eller vil høre mere om afsnittet.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup på vores hjemmeside, eller om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Vi ser frem til at høre fra dig

Søg via linket her på siden senest den 21. januar 2024. Du bedes uploade, CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ballerup
  • Søndag den 21. januar 2024