Rekrutteringsfirma

PROJEKTLEDER TIL MONTAGE OG SERVICEAFDELING

Hinnerup

Ledelse af egne og eksterne montører


Som projektleder i montageafdelingen får du det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen, samt mindre montager for vores private kunder. Det er din opgave at koordinere med bygherre, og derved sikre, at montørerne kan udføre montagerne som planlagt.

Du har ansvaret for at sikre den nødvendige kapacitet af interne og eksterne montører, samt sikre, at dine montageteams har den nødvendige viden, uddannelse, træning og det rigtige værktøj til at eksekvere og håndtere montagerne professionelt. Du følger op på dine montører på daglig basis, således du er fuldt opdateret på deres opgaver.

Projekterne gennemføres gennem samarbejde og vidensdeling mellem afdelingerne og med den klare fælles ledestjerne, at kunden er i fokus.

Dine opgaver:

  • Ansvarlig for projektplanlægning og ressourceallokering til montageopgaverne
  • Overvågning af projektstatus og sikring af rettidig levering
  • Identificere og håndtere eventuelle forhindringer eller forsinkelser i projektforløbet
  • Sikre kvalitetskontrol og overholdelse af virksomhedens standarder
  • Opbygge og vedligeholde relationer med kunder og sikre deres tilfredshed
  • Løbende evaluere og optimere arbejdsprocesser for at opnå smidige projektgennemførelser

Der vil også være løbende møder med montageteams, hvor udfordringer og muligheder i samarbejdet drøftes. I det daglige vil du naturligvis skulle sparre med montørerne i forhold til håndtering af udfordringer.

Kundeminded projektleder med erfaring fra byggebranchen


Du har en baggrund som projektleder, gerne inden for byggebranchen. Er du uddannet håndværker og har du erfaring med både professionelle og private kunder, er det et klart plus.

Du formår at holde fokus på kunden, på kvalitet og på effektivitet. Du er af natur udadvendt og serviceminded, og du trives med kundedialogen og forstår, at forskellige kundetyper skal håndteres forskelligt.

Som leder er du tydelig, har gennemslagskraft og formår at motivere og stille krav. Din positive tilgang til opgaver, kolleger og medarbejdere skaber naturligt følgeskab.

Du vil få en nøglerolle i organisationen med stor berøringsflade. Du skal derfor kunne begå dig i alle lag i en organisation.

Kendskab til IT som styringsværktøj og gode mundtlige egenskaber i engelsk (og også gerne tysk) er en forudsætning.

Du tilbydes:


En arbejdsplads, hvor man hjælper hinanden og hvor dine kolleger gerne deler ud af erfaring og ekspertise, så du kan løse dine opgaver på bedst mulig vis.

Et job i en afdeling, som du skal være med til at udvikle, til at kunne imødekomme virksomhedens vækststrategi.

En hverdag, som vil være præget af koordinering af opgaver – såsom montageplanlægning, reklamationshåndtering, kvalitetssikring og dataopsamling - gældende for både Danmark og det tyske datterselskab.

En grundig oplæring i de forskellige opgaver og funktioner, samt introduktion til virksomhedens øvrige afdelinger, hvilket vil hjælpe dig til at forstå forretningsgangene

Lyngsøe A/S er landets førende leverandør af carport, redskabsrum, garage, cykelparkering og andre overdækninger og har kontor i og eksport til Tyskland. Virksomheden kendetegnes ved stort kundefokus med et klart mål om at levere kvalitetsløsninger til både private kunder, boligforeninger og erhvervskunder. Virksomheden er på en vækstrejse og ønsker at underbygge dette gennem en styrkelse af organisationen. Lyngsøe A/S beskæftiger ca. 35 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hinnerup