Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og kontingent søges til Ingeniørforeninge...

København V

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste fagforening IDA og har du erfaring med debitorbogholderi, så er det måske dig, som vi leder efter. Du vil sammen med din nærmeste kollega komme til at udgøre IDAs debitorteam, hvor I i fællesskab vil få ansvaret for opkrævningen af bl.a. IDAs medlemskontingent.

Dine væsentligste arbejdsopgaver

  • Håndtering af medlemsopkrævning for IDAs små 160.000 medlemmer
  • Håndtering af fakturering for IDAs mange arrangementer
  • Løbende opfølgning på og afstemning af debitorer
  • Betalinger og afstemning af bankkonti
  • Registrering af indbetalinger
  • Diverse afstemninger
  • Deltage i udvikling og implementering af IDAs nye kontingentopkrævningssystem
  • Andre ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring med bogholderimæssige opgaver i en moderne regnskabsafdeling og herunder specifikt debitorbogholderi
  • Du har gode kommunikationsevner og trives i en servicefunktion
  • Du har flair for IT og er flittig bruger af Excel

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics AX2012

Om dig

Af natur er du positiv, udadvendt og har interessen i at bidrage til forandringer gennem en ærlig og åben dialog. Du har fokus på deadlines og resultater og du formår at holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag.

Du er både team-player og kan arbejde selvstændigt, herunder strukturere eget arbejde. Du er analyserende og forstår på en vedholdende måde at føre alle opgaver i mål. Du vil derved kunne bidrage til, at afdelingens mål om at løse og levere opgaver med høj kvalitet til tiden.

Vi tilbyder

Som regnskabsmedarbejder i IDA vil du indgå i vores økonomiafdeling, der i dag består af 16 personer. Du vil referere til IDAs regnskabschef, og indgå i vores regnskabsteam på 7 personer, der arbejder tæt sammen. Du vil desuden få en bred berøringsflade med IDAs andre afdelinger.

IDA er en fagforening i vækst med ca. 160.000 medlemmer og vi er over 350 ansatte fordelt på kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi bor i et moderne hus på Havnefronten i København, hvor vi arbejder i åbent kontorlandskab i lyse lokaler. Tonen i afdelingen og huset som helhed er uformel, og vi sætter stor pris på at have det sjovt.

Ansættelsesvilkår

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension, betalt frokostpause, flextid og ansættelse efter overenskomst med HK. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, og du får mulighed for delvis selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, som opgaverne tillader.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Jens Laustén på telefon 20 42 89 43.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. maj 2024. Ansættelsessamtaler holdes så vidt muligt i løbet af uge 22 og forventet start vil være medio august 2024.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke henvendelser eller ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi anbefaler, at du udelader billeder fra dit CV for at fremme en mere retfærdig og upartisk udvælgelsesproces. IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V