HK Handel Hovedstaden søger en sekretariatschef

København S

HK Handel Hovedstaden søger en sekretariatschef


Sekretariatschef med fokus på at styrke kerneopgaven og det gode arbejdsmiljø

Kan du sikre en stabil ramme om den daglige drift af HK Handel Hovedstaden, som er en del af nordens største lokale fagforening, så har vi jobbet til dig.

Til en nyoprettet stilling i HK Handel Hovedstaden søger vi en erfaren personaleleder til at lede 20 engagerede medarbejdere inklusiv en mellemleder, der alle brænder for at sikre tryghed og gode vilkår for vores ca. 12.000 medlemmer i HK Handel Hovedstaden.

Om dig
Du er den professionelle leder, der ser ledelse som en faglighed. Du har dokumenteret ledererfaring, gerne understøttet af relevant lederuddannelse. Du ved derfor, hvordan man skaber optimale rammer for, at medarbejderne kan fokusere på at løse kerneopgaven. Du har blik for, hvordan man styrker produktiviteten på en kontorarbejdsplads og stræber efter at optimere arbejdsprocesser. Din livserfaring og dit rolige væsen udstråler imødekommenhed og overblik, og du tager dig altid tid til at snakke med en medarbejder.

Med målet om at skabe et godt arbejdsmiljø skaber du den tryghed og den trivsel, som gør, at medarbejderne glæder sig til at komme på arbejde, selv når arbejdspresset er højt og opgaverne krævende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation.

Du har selvfølgelig gode samarbejdsevner. Derfor evner du også at spille sammen med både politikere, øvrige chefer og medarbejdere i andre afdelinger.

Desuden kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Analytisk sans: Du ser mønstrene og finder løsningerne
  • Modig og vedholdende: Du tør gå forrest og håndtere udfordringer
  • Skarp beslutningstager: Du trives i et miljø, hvor du skal træffe både hurtige og velovervejede beslutninger
  • Konflikthåndtering: Du løser konflikter med afsæt i dialog og diplomati

Din primære opgave
Ledelse bliver din primære opgave, herunder:

  • Daglig ledelse af medarbejderne, som består af faglige og administrative medarbejdere, en kommunikationskonsulent samt en mellemleder, der leder 12 medarbejdere i udviklingsteamet
  • Løbende implementering af nye tiltag, der skal forbedre produktivitet, arbejdsmiljø og den service, vi yder vores medlemmer
  • Koordinering med formanden om afdelingens strategiske udvikling, herunder koordinering med vores nære samarbejdspartnere og interessenter

Generelt om jobbet
Du ansættes på et hold, som vil noget. Vi er en ambitiøs lokal fagforening, der yder vores aller bedste for medlemmerne.

Du kan forvente, at der er styr på de administrative procedurer lige fra regnskab og årsbudgetter til HR, som også hører under dine ansvarsområder. Du referer selv til afdelingens formand.

Hvad vi kan tilbyde
Hvis du er den rette, kan vi til gengæld tilbyde:

  • En unik mulighed for at være med til at udvikle en ny og spændende stilling
  • Et stærkt fællesskab af dedikerede medarbejdere
  • Masser af personlig og faglig udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø

Desuden tilbyder vi attraktive løn- og ansættelsesforhold, gode fysiske rammer, kantineordning og meget andet.

Mere information
Tiltrædelse den 1. september 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte formand Sofie Berg Axelsen på: [xxxxx]. Send gerne en SMS for at aftale tidspunkt.

Vi skal have din ansøgning senest søndag den 16. juni 2024 kl. 12.00.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst mellem HK Hovedstaden og ledergruppen.

Vi afholder første ansættelsessamtale fredag den 21. juni 2024.

Bemærk, at vi anvender test i ansættelsesproceduren.

HK Handel Hovedstaden er fagforening for de ansatte i handelsbranchen i hovedstadsområdet. Handelsbranchen består - ud over butiksområdet - af e-handel, kontor, engros og dele af lagerområdet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 16. juni 2024