Rekrutteringsfirma

Head of KAM hos Conaxess Trade

Storkøbenhavn

Head of Key Account Non Food / Konfekture

Er du klar til at tage ansvar for en portefølje af nogle af de mest spændende brands på markedet? Har du evnen til at lede og udvikle et team af dygtige Key Account Managers, og kan du skabe vækst gennem stærke kommercielle relationer? Hvis dette er tilfældet, kan denne stilling hos Conaxess Trade måske være den helt rigtige mulighed for dig.

Primære arbejdsopgaver

Som Head of Key Account Non Food / Konfekture hos Conaxess Trade vil du være ansvarlig for samarbejdet med deres største kunder i detailhandlen inden for non/near food og konfekture. Du vil lede et team på to Key Account Managers samt to KAM koordinatorer. En central del af rollen, som Head of KAM, er det direkte ansvar for Conaxess største account, Salling Group på non food. De andre kunder og kategorier varetages af de andre KAM´ere. Du er fuld P&L ansvarlig for den samlede kategori og har ansvar for at forecaste i samarbejde med demand afdeling. Der er mange brands og forskellige økonomier, så der er mange bolde i luften og der er kunder på begge sider af forretningen. En vigtig del af rollen er forretningsudvikling og innovation samt optimering af processer i tæt samarbejde med marketing og non-food salgsstyrken.

Profilen vi leder efter

Conaxess Trade søger en kandidat, der viser den rette indstilling til at arbejde i et dynamisk miljø og har den nødvendige drivkraft til at finde veje rundt om udfordringer. Man skal i stillingen kunne håndtere mange forskellige brands og produkter og have en stærk kommerciel forståelse for effektiv eksekvering af porteføljestrategier. Den rette profil er løsningsorienteret og formår at finde løsningerne , der skaber værdi for alle og sikrer virksomhedens ambitiøse målsætninger baseret på tætte partnerskaber og stærkt købmandsskab.

Det forventes, at du har

  • En kommerciel uddannelse på bachelor niveau, dog kan kandidater med anden relevant baggrund også komme i betragtning.
  • En analytisk tilgang og data interesseret, som formår at træffe beslutninger, selv når datagrundlaget ikke er fyldestgørende.
  • Solid erfaring fra en lignende rolle som KAM/BUM fra stærke mærkevarer, med hovedvægt på non/near food.
  • En kritisk og udfordrende tilgang, som også kan inspirere til at sætte barren lidt højere.
  • En arbejdsstil, der prioriterer hurtige og effektive løsninger, selv under pres og med uventede opgaver. Der er mange bolde i luften.
  • Arbejdet selvstændigt med udarbejdelsen af kundeplaner og aktivitsplaner og implementeret dem med succes.
  • Et stærkt økonomisk overblik og evnen til at håndtere forskellige brand-økonomier, da du vil være P&L-ansvarlig for non food-segmentet.

Det forventes derudover, at du

  • Viser lyst og vilje til at være leder og inspirator overfor teamet og kollegaer.
  • Er stærk på forhandling og evner at bevare overblik og kontrol i pressede situationer.
  • Formår at skabe tætte relationer både internt og eksternt.
  • Er en dygtig kommunikator med stærk gennemslagskraft.
  • Viser ambition og nysgerrighed i dit arbejde.
  • Er udadvendt og mestrer kunsten at etablere og vedligeholde relationer.
  • Tager initiativ og er handlingsorienteret.

Om Conaxess Trade Danmark

Conaxess Trade er en af de førende aktører inden for salg-, markedsføring, og distribution i Norden, Østrig og Schweiz. De leverer skræddersyede og effektive go-to-market-løsninger til nationale og internationale brand owners, der ønsker eller har tilstedeværelse på det danske marked. Deres services inkluderer blandt andet Brand Management, Key Account Management, Field Sales, Category Management, Supply & Demand Planning, Indkøb, Logistik, Lagerføring og Distribution. De har stor erfaring på det danske marked og et stærkt netværk på tværs af alle større salgskanaler: Retail, Food Service, On Trade, Travel Retail, Convenience, Pharmacies, e-commerce samt Cash & Carry. De arbejder med en stærk portefølje, som repræsenterer mere end 100 ambitiøse brands inden for kategorierne: food, non-food, confectionery og beverages. Porteføljen inkluderer brands som RFSU, Carmex, Rodalon, Dr. Beckmann, Vileda, Dr. Organic, Mentholatum, Enervit , Ginger Organic, Compeed, Natural Honey, Lypsyl og Swedish match med flere.

Læse mere på: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn