Rekrutteringsfirma

Commercial Quality Manager Nordic til Lactalis Danmark

Storkøbenhavn

Er du i stand til at navigere i komplekse regulatoriske miljøer? Har du en evne til at spotte små huller i osten for at hæve standarden for kvalitet og sikkerhed inden for fødevareindustrien? Hvis svaret er ja, så er du måske den, vi leder efter!

Vær med til at implementere og drive kvalitet og fødevaresikkerheden for Europas største mejeriselskab

I rollen som Commercial Quality Manager, Nordic vil du blive en central figur i Lactalis Scandinavia og du vil spille en afgørende rolle i at sikre, at deres produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed. Stillingen er uden personaleansvar, men være en del af den nordiske ledergruppe og derigennem have stor gennemslagskraft på det nordiske hovedkontor i Skævinge. Din indsats vil bidrage til at opretholde deres gode omdømme og sikre den fortsatte kommercielle succes. Gennem implementering af innovative initiativer og effektive kvalitetssystemer vil du være med til at positionere Lactalis som den førende udfordrer på det nordiske mejerimarked.

Primære arbejdsopgaver

Din hverdag vil være alsidig og udfordrende. Du vil være ansvarlig for at definere og implementere kvalitets- og fødevaresikkerhedsretninger og sikre, at de efterleves i overensstemmelse med Groupe Lactalis’ Supply Chain Guidelines. Gennem regelmæssige audits vil du overvåge og vedligeholde kvalitetsstandarder, samtidig med at du fungerer som kontaktperson for relevante myndigheder som Fødevarestyrelsen. I tæt samarbejde med kommercielle afdelinger som marketing- og supply chain vil du identificere og implementere løsninger til at reducere klager fra kunder og forbrugere og sikre, at deres produkter lever op til både interne og eksterne standarder. Desuden vil du være ansvarlig for at drive udvælgelse og godkendelse af leverandører og samarbejdspartnere, samt at håndtere eventuelle kriserelaterede situationer.

Profilen vi leder efter

Vi søger en erfaren og passioneret kandidat med solid teknisk viden inden for kvalitet og fødevaresikkerhed, som også har en solid kommerciel forståelse. Du har evnen til at tænke strategisk og navigere i komplekse miljøer. Med din analytiske tilgang kan du identificere og løse komplekse problemstillinger, samtidig med at du bevarer fokus på detaljerne og er i stand til at se hvordan man kan optimere processer på længere sigt. Du er en selvstændig og proaktiv teamplayer, der trives i et dynamisk og tværfagligt miljø med mange kontaktpunkter både internt og eksternt. Din ambition er at drive kontinuerlig forbedring og innovation, og du har en naturlig trang og lyst til at dele din viden og erfaringer med kolleger og teams, for at integrere en stærk fødevaresikkerhedskultur på tværs af organisationen.

Det forventes at du har

  • Minimum 2-3 års erfaring inden for kvalitet og fødevaresikkerhed, ideelt set i FMCG- eller Agro fødevareindustrien.
  • Solidt kendskab til kvalitet, fødevarehygiejne, fødevaresikkerhed og QFS-systemer.
  • Kommerciel baggrund/forståelse fra tidligere stillinger.
  • Erfaring med projektledelse, produktregulering og fødevareteknologi.
  • Evne til at navigere i komplekse regulatoriske miljøer og sikre overholdelse af standarder og regulativer.
  • Lyst til at rejse 30+ dage om året, da man vil skulle deltage i relevante fødevaresikkerhedsmesser og konferencer i Europa, samt besøg på mejerier, fabrikker og hovedkontoret i Frankrig.

Om Lactalis

Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og en stolt osteproducent med en historie, der går tilbage til 1933. De er den førende aktør inden for produktion og distribution af ost og mejeriprodukter på verdensplan. Har en omfattende portefølje, som inkluderer ikoniske ostebrands som Galbani og Président samt den fremadstormende kategori Stay Strong, der med proteinrige produkter har erobret en nøgleposition på det danske marked. Rollen er placeret på det nordiske hovedsæde, som ligger i Skævinge, hvor ca. 55 kollegaer arbejder med salg, marketing, administrationen eller på centrallageret.

Kontakt og Ansøgning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Storkøbenhavn