Rådgiver til Aarhus

Århus C

Job ID: 24446

Vi søger lige nu en rådgiver til privatkunder til vores Markedsområde Aarhus på Frederiks Plads.

Kunne du tænke dig et spændende job som rådgiver i et markedsområde med fuld fart på? Trives du som en del af et dynamisk team med mange bolde i luften? Så er stillingen som rådgiver i Aarhus måske noget for dig.

Du kommer til at arbejde i et stort team med over 60 super skarpe kolleger, hvor der er højt humør og en uformel tone blandt os samt begejstring for at yde den allerbedste rådgivning for vores kunder. Du kommer til at blive en del af vores rådgiverteam, hvor der er rig mulighed for erfaringsudveksling og udvikling.

Om jobbet

Vi søger en engageret og kompetent rådgiver, som kan bidrage til fortsat udvikling og høj kundetilfredshed ved at sammensætte de løsninger, der gør en forskel for kunderne.

Du motiveres af udfordringer og at bidrage til teamet. Du har et godt blik for, hvordan du skaber værdi for kunden og forretningen, og du formår at behovsafdække med kunden i centrum. Du vil skulle prioritere kontakten til eksisterende kunder højt. Det vil være i form af proaktivitet og tilgængelighed for kunderne, så der er god mulighed for at lykkes med at skabe positive kundeoplevelser.

Du får ansvar for en kundeportefølje, hvor der er ekstra tid til at være aktiv i arbejdet med eksisterende kunder. Der er også en forventning om, at man kan aktivere egne kunder som ambassadører. Ligeledes vil der være gode muligheder for fortsat udvikling af ens drømme og ambitioner på regionskontoret på Frederiks Plads.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor arbejdsglæde og højt humør er en del af hverdagen samtidig med, at vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. Vi har høj fokus på medarbejdertrivsel og sætter det i centrum, da vi mener, at det skaber de bedste forudsætninger for succes.

Om dig

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores værdier, vi bruger som pejlemærker til at blive den bank, vi ønsker at være – og som vi forventer, at du bidrager med.

Du har en bankfaglig uddannelse og brænder for jobbet som rådgiver. Du motiveres af kundekontakt, og sætter en ære i at levere service og rådgivning i særklasse. Du gør samtidig en dyd ud af at levere et godt stykke håndværk og have styr på dit skrivebord.

Derudover er det vigtigt, at du:
Hvis det lyder som dig, så kontakt os!
Næste skridt

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Vi glæder os til at høre fra dig.

I [xxxxx] ved vi, at en inkluderende arbejdsplads er en bæredygtig arbejdsplads. Vi er overbevist om, at vores forskellige baggrunde, erfaringer, egenskaber og personligheder gør os bedre til at hjælpe kunderne og bidrage til de samfund, vi er en del af. Så kom, som du er.
#LI-Onsite


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C