Supply Chain Planner

Vejen

Har du kunden i fokus og godt købmandskab i dit DNA? Har du erfaring inden for planlægning og/eller indkøb? Hvis svaret er ja, så har du muligheden for at blive vores nye Supply Chain Planner.

I Supply Chain Planning får du 8 kolleger, og det er vores opgave at sikre leveringsevnen til vores kunder. Det betyder, at vi sørger for balancen mellem det rette lagerniveau og en høj leveringsevne. Vi er et topprofessionelt team, som sammen med vores interne og eksterne samarbejdspartnere, og med fokus på procesoptimering leverer en høj kvalitet.

Som Supply Chain Planner er du en succes, når du bidrager til Solars målsætninger inden for leveringsevne.

Du vil få et tæt samarbejde med vores kunder og sammen med vores leverandører sikrer du, at kunden opnår den forventede service.

Din typiske arbejdsdag vil bestå af:

  • Modtagelse af ordrer og forespørgsler fra vores kunder og opfølgning på disse
  • Telefonmøder med kunder vedrørende forecast og planlægning
  • Samarbejde med leverandører i form af ordreafvikling og –opfølgning
  • Opfølgning på reklamationer med fokus på forbedret kvalitet
  • Samarbejde med det øvrige team
  • Diverse udviklings- og procesoptimeringsopgaver

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du være vant til at tale med kunder og leverandører og have sans for godt købmandsskab. Du skal have et stort drive og en positiv holdning til hverdagen og til forandringer.

Det er vigtigt, at du har erfaring med planlægning og/eller indkøb og har en generelt god forståelse for planlægningsværktøjer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP. Du behersker desuden engelsk i skrift og tale.

Hvad tilbyder vi

I Solar ønsker vi altid at udvikle kompetencer, så hvis du har den rette indstilling, ser vi på sigt, hvilke udviklingsmuligheder der er for dig. Med Solar School har vi adgang til relevante og udviklende uddannelser – se mere på, hvor vi tilbyder brancherelevante kurser og uddannelser.

Derudover vil der være:

  • Sundhedsforsikring
  • Kantineordning
  • Overskudsdeling
  • Solar Family - et uddelingsinitiativ for medarbejdere i svære livssituationer
  • Interne coaches

Du får arbejdsplads i vores kompetencecenter i Vejen med reference til Thomas, der er Manager for Supply Chain Planning. Vi ved at fleksibilitet er en vigtig del af arbejdslivet, så derfor er det også muligt at gøre brug af hjemmearbejdsplads efter aftale.

Arbejdstiderne ligger mellem 07:30 til 16:00 og afstemmes nærmere i dialogen.

Er du blevet nysgerrig?
Lyder stillingen som noget for dig, og kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt Thomas Stampe Aagaard på +[xxxxx]for en snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 16. juni
Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor dit CV m.v. hurtigst muligt og gerne allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

I Solar ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Vejen