Sygeplejerske til ØNH sengeafsnit, SUH Køge

Køge

Da vi opnormerer på vores operationsgang, opnormerer vi også på vores sengeafsnit.

ØNH sengeafsnit er beliggende på 8. sal i den nye R-fløj.

Vi er et sengeafsnit med stor faglighed og stærke kompetencer. Vi har plads til 11 indlagte patienter og varetager alt fra patienter med infektioner, planlagte operative indgreb der kræver observation til dagen efter, døende cancerpatienter til akutte blødninger. Vi har patienter i alle aldre.

Vi har en del sygeplejerskestuderende i afsnittet og sætter en ære i at bidrage til fremtidens gode sygepleje på den måde. Derfor er en klinisk vejleder et plus, men ikke et krav.

På sengeafsnittet har vi vagter af 8 timers varighed i skiftende vagter og i gennemsnit hver 3. weekend.

Ud over at dække sengeafsnittet i skiftende vagter, dækker sygeplejerskerne også vores dagkirurgiske afsnit der ligger sammen med vores ambulatorium på 0. sal.

Her har man vagter i enten dagstid eller kl. 13.00-21.00 og her er fokus primært på præ- og postoperativ pleje, information og udskrivelse. Langt de fleste af vores operationspatienter udskrives samme dag og selvstændigt af sygeplejersken.

Efter ambulatoriets åbningstid, er det sygeplejerskerne i det dagkirurgiske afsnit, der hjælper den vagthavende læge med at tilse akutte patienter på ambulatoriets akutspor. Vi ser patienter akut hele døgnet, udenom akutmodtagelsen.

Vi vægter samarbejde og arbejdsmiljø højt og er en afdeling der griner meget og nyder hinandens selskab.

Kom og bliv en del af et fedt speciale og en fed afdeling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 11.06.2024
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Søndag den 16. juni 2024